Talouspäällikkö / Senop Oy

Nykyisen talouspäällikkömme siirtyessä konsernissa uuteen tehtävään haemme

TALOUSPÄÄLLIKÖÄ Kangasalle

Tehtävässä vastaat yhtiön taloushallinnosta kokonaisvaltaisesti ja raportoit toimitusjohtajalle. Toimit johdon tukena hallitustyöskentelyssä ja sinulla on merkittävä rooli johtoryhmässä. Työskentelet taloustiimin esimiehenä ja läheisessä yhteistyössä konsernin taloushallinnon kanssa. Tehtävääsi kuuluvat kuukausiraportoinnista, budjetointi- ja ennustamisprosessista vastaaminen, liiketoimintojen tukeminen projekteissa niin tarjous- kuin toimitusvaiheessa sekä sisäisen ja ulkoisen laskennan raporttien laadinta, analysointi ja kehittäminen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta vastaavista tehtävistä. Toivomme vahvaa sisäisen ja ulkoisen laskennan hallintaa, hyviä tietoteknisiä valmiuksia ja sujuvaa englannin kielen taitoa. Hyvä kokonaisuuksien hahmotuskyky ja kokemus projektitoiminnasta auttavat päivittäisissä tehtävissä. Työskentelyotteeltasi olet itsenäinen, joustava ja kehittämishaluinen. Persoonana olet innostava ja yhteistyökykyinen.  

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen näköalapaikan kansainvälistyvässä ja kehittyvässä yhtiössä. Panostamme henkilöstön koulutukseen ja hyvinvointiin, meillä sinua odottaa motivoitunut ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö.

Haluatko kuulla tehtävästä ja työyhteisöstä tarkemmin? Lisätietoja saat talouspäällikkö Laura Kourulalta 0400 417178 tai laura.kourula@senop.fi ja toimitusjohtaja Mika Rädyltä puh. 0400 208023 tai mika.raty@senop.fi

Hae tehtävää 27.4. mennessä.

Hakuaika alkaa: 13.04.2018 14:50 Hakuaika päättyy: 27.04.2018 23:30
Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Kangasala