Opintoihin liittyvä harjoittelu, Millog Oy

Haemme harjoittelijoita toimipaikkoihimme eri puolille Suomea.

Mitä Millogissa ajatellaan opintoihin liittyvästä harjoittelusta?
Millog on monipuolinen työpaikka, joka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Teemme yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa opintoihin liittyvän harjoittelun ja muiden projektien kautta. 

Moni milloglainen on aloittanut urapolkunsa meillä harjoittelun merkeissä ja opintoihin liittyvä harjoittelu onkin hyvä aloitus yhteiselle tielle. Se antaa sinulle arvokasta työkokemusta, joka tukee opiskelua ja työelämään sijoittumista. Opintoihin liittyvä harjoittelu on lisäksi oivallinen paikka osoittaa työnantajalle osaamista ja motivoituneisuutta alalle.

Meillä voit suorittaa eri pituisia harjoittelujaksoja esimerkiksi sähkö- ja elekroniikka- , mekaniikka-, ajoneuvo-,  logistiikka- ja varasto-, kone- ja tuotantotekniikka- sekä tietoliikennetekniikka-alan opintoihin liittyen. 


Milloin?
Voit hakea opintoihin liittyvään harjoitteluun pitkin vuotta ja hakemukset käsitellään säännöllisin väliajoin. Otamme yhteyttä ja pyydämme haastatteluun, mikäli meillä avautuu koulutustasi ja osaamistasi vastaava harjoittelupaikka. 


Miten voit hakea?
Jos olet kiinnostunut tekemään opintoihin liittyvän harjoittelusi meillä, ota meihin yhteyttä ja kerro itsestäsi sekä tavoitteistasi. 

Kirjoita hakemukseesi toimipaikka -kohtaan sen toimipaikan nimi, johon ensisijaisesti haet. Toimipaikkamme löydät kotisivujemme yhteystiedot -kohdasta. 

Lisätietoja harjoitteluasioissa antaa henkilöstöasiantuntijamme Eveliina Peltoniemi, puh. 040 315 7002 ja Minna Simola, puh. 040 315 7485. 

Huomioithan, että Millogilla työskentelyyn vaaditaan aina hyväksytty turvallisuusselvitys ja huumetesti. Olethan haun suhteen ajoissa liikkeellä, sillä selvityksissä voi kestää jonkin aikaa. 


Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Useita paikkakuntia