Työnjohtaja, Millog Oy Pansio

Kokemusta, jota et muualta saa!

Haemme Turun Pansioon Merijärjestelmät -toimialalle  

TYÖNJOHTAJAA

tehostamaan Alus- ja mekaniikkaryhmäämme. 

Toimit noin 13 hengen Alus- ja mekaniikkaryhmässä työnjohtajana sekä esihenkilönä. Toimenkuvasi muodostuu laivateknisten määräaikaishuoltojen, vikakorjausten sekä muiden kunnossapitotehtävien suunnittelusta ja toteutuksesta työnjohdollisessa roolissa. Toiminnanohjausjärjestelmän (SAP) työkohtaisten tietojen ylläpito ja raportointi on myös merkittävässä roolissa.

Arvostamme hyvää työilmapiiriä ja Millogin reilua johtamiskulttuuria. Odotammekin sinulta osaamista ja kokemusta esihenkilötyöstä, sekä halua kehittyä siinä vielä lisää. Tärkeä rooli tehtävässäsi on auttaa ryhmää onnistumaan työssään ja saavuttamaan sille asetetut tavoitteet. Työturvallisuus ja sen valvonta on yksi vastuualueistasi. 

Työskentelet tiiviissä yhteistyössä järjestelmäasiantuntijoiden kanssa valmistellessa töitä, sekä asiakkaan kanssa töiden toteutusvaiheessa. Tehtävässä onnistumista tukee soveltuva tekninen koulutus esim. merenkulun tai konetekniikan insinöörin tutkinto. Myös kokemus alusteknisestä tai teollisesta kunnossapidosta ja vikakorjauksista katsotaan eduksi. 

Systemaattinen ajattelutapa, hyvät vuorovaikutustaidot, kyky itsenäiseen työskentelyyn ja toiminnan kehittämiseen ovat vahvuuksiasi. Kokemus kunnossapidon tietojärjestelmien käytöstä (SAP) on iso plussa. Tehtävässä toimiminen edellyttää vähintään B-luokan ajokorttia sekä satunnaista matkustusvalmiutta.

Mitä tarjoamme sinulle

Sinua odottaa motivoitunut ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö sekä vastuullinen ja monipuolinen tehtäväkenttä. Saat hyvän perehdytyksen työhön ja osaavien kollegoiden tuen. Vakaassa toimintaympäristössä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla. Panostamme vahvasti työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. 

Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.

Lisätiedot & hakeminen

Haluatko kuulla enemmän tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää Markku Tommilalta, puh. 040 315 8415.

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 4.12.2023 mennessä osoitteessa https://millog.fi/meille-toihin/

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi

Hakuaika alkaa: 20.11.2023 15:00Hakuaika päättyy: 04.12.2023 23:59

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Turku