Materiaalityöntekijä, Millog Oy Orivesi

Haemme Oriveden toimipaikallemme

MATERIAALITYÖNTEKIJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen. Tehtäviisi kuuluvat materiaalin kerääminen, pakkaaminen, lähettäminen ja vastaanottaminen. Lisäksi työhösi kuuluu materiaalitapahtumien kirjaaminen SAP–järjestelmiin.

Olisitko etsimämme osaaja?

Odotamme sinulta hyviä yhteistyötaitoja, palveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä kiinnostusta ja kykyä oppia uutta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset positiivista asennetta, ahkeraa sekä järjestelmällistä toimintatapaa ja halua ottaa vastuuta. Arvostamme aikaisempaa kokemusta varastotyöskentelystä, SAP- tietojärjestelmän tuntemusta materiaalitoimintojen osalta sekä materiaalinkäsittelykoneiden käyttötaitoa. 

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtävän vakaassa organisaatiossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työturvallisuuteen ja työn ja toimintatapojen kehittämiseen. Saat tehtävääsi hyvän perehdytyksen ja sinulla on päivittäisessä työssäsi osaavien työkavereiden tuki. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. Lupaamme, että työpäiväsi eivät käy tylsäksi, koska työpäiviäsi kuvaa monipuolisuus sekä vaihtelevuus.

Hakeminen ja lisätiedot 

Haluatko kuulla enemmän työtehtävästä tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti Johanna Mäkiselle, puh. 040 315 8352 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi@millog.fi 

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä! Hae tehtävään viimeistään 3.12.2023 mennessä nettisivujemme kautta.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi

Hakuaika alkaa: 16.11.2023 13:00Hakuaika päättyy: 03.12.2023 23:59

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Orivesi