Sähkö- ja elektroniikka-asentaja, Millog Oy Niinisalo

Haemme Niinisalon toimipaikallemme

ASENTAJAA

elektroniikka- ja sähköasentajan tehtäviin osaksi ammattitaitoista korjaustiimiämme. Tehtävä on määräaikainen vuoden 2024 loppuun saakka.

Tässä asentajan tehtävässä työskentelet monipuolisissa huolto- ja asennustehtävissä erilaisten Puolustusvoimien järjestelmien parissa. Tehtävässä menestymistäsi tukee tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus sähkö-/ elektroniikka-alalta. Puolustusvoimien kaluston tuntemuksen katsomme eduksi. Tehtävä edellyttää vähintään B-luokan ajokorttia. Meillä pääset hyödyntämään hyviä yhteistyötaitojasi, oma-aloitteisuutta, asiakaslähtöistä toimintatapaasi sekä oppimisvalmiuttasi.

Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän lisäksi reilun työyhteisön ja työkulttuurin. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen ammattitaitoisten työkavereiden tukemana.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. 

Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.

Lisätiedot ja hakeminen tehtävään

Haluatko kuulla enemmän tehtävästä tai työyhteisöstä? Lisätietoja tehtävästä antavat Jouni Rajala, puh. 040 315 7918 ja Kim Lammi, puh. 040 315 7921 tai sähköpostitse, etunimi.sukunimi@millog.fi

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää hakemuksen merkeissä! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 10.12.2023 mennessä.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kotimainen elinkaarikunnossapitoon erikoistunut yritys, joka ylläpitää pääasiakkaansa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Millog tarjoaa elinkaarikunnossapidon palveluita laajasti myös muille yhteiskunnan toiminnoille ja teollisuudelle, joille turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja www.millog.fi


Hakuaika alkaa: 16.11.2023 12:00Hakuaika päättyy: 10.12.2023 23:59

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Kankaanpää