Kyberosaajat (jatkuva haku), Millog Oy


Haluatko työskennellä kyberturvan ja puolustusteknologian viimeisimpien innovaatioiden parissa? Kiinnostavatko yhteiskunnallisesti merkitykselliset tehtävät ainutlaatuisessa toimintaympäristössä? Meillä on sinulle töitä!

Olitpa sitten asentaja, järjestelmäpäällikkö tai ICT-, tietoliikenne- tai järjestelmäasiantuntija, Millogilla pääset kyberosaajana rakentamaan turvallista yhteiskuntaa, varmistamaan kriittisiä järjestelmiä ja kehittymään ammattilaisena ainutlaatuisessa ympäristössä. Annamme sinulle valmiudet toimia laajasti eri tietoliikennejärjestelmien huipputasolla. Näitä hommia et juuri muualta Suomesta löydä!

Kyberosaajiemme piirissä korostuu erilaisten järjestelmien asiantuntemus, tietoturvallisen tietoliikenteen tuntemus, kokemus virtualisoinnista, testauksesta ja simulaatioista sekä kyky ylläpitää ja varmistaa erilaisten ohjelmistojen ja järjestelmien suorituskykyä.

Jätä alle yhteystietosi ja kerro lisää osaamisestasi!

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys