Lopputyöt ja harjoittelupaikat, opiskelijat, Millog Oy

Haluatko päästä kehittymään oman alasi ammattilaiseksi työskentelemällä ainutlaatuisten työtehtävien parissa? Harjoittelupaikkamme ovat palkallisia ja opinnäytetöistä, pro gradu -töistä, lopputöistä ja diplomitöistä maksetaan korvaus.

Mitä Millogissa ajatellaan opiskelijayhteistyöstä?
Millog on monipuolinen työpaikka, joka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Teemme yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa opinnäytetöiden ja muiden projektien kautta. Lopputyö tai harjoittelun tekeminen onkin hyvä aloitus yhteiselle tielle. Se antaa sinulle arvokasta työkokemusta, joka tukee opiskelua ja työelämään sijoittumista. Lopputyön tai harjoittelun tekeminen on lisäksi oivallinen paikka osoittaa työnantajalle osaamista ja motivoituneisuutta alalle.

Milloin?
Voit hakea paikkaa Millogilta pitkin vuotta. Hakemukset käsitellään säännöllisin väliajoin. Otamme yhteyttä ja pyydämme haastatteluun, mikäli meillä avautuu koulutustasi ja osaamistasi vastaava opinnäytetyön aihe. 

Muistathan olla liikkeellä hyvissä ajoin ja laittaa hakemuksen ainakin pari kuukautta ennen toivottua aloitusajankohtaa. Kaikille meillä työskenteleville tehdään turvallisuusselvitys, jonka hyväksymisaika voi olla useita viikkoja. Työskentely voidaan aloittaa vasta, kun turvallisuusselvitys on hyväksytty.

Miten voit hakea?
Jos olet kiinnostunut tekemään lopputyösi tai suorittamaan harjoittelusi meillä, täytä hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja suunnittelemastasi lopputyön aiheesta sekä ajankohdasta tai minkälainen harjoittelu kuuluu opintoihisi. Mitä tarkemmin pystyt kertomaan sinua kiinnostavista aihepiireistä, sen parempi.

Kirjoita hakemukseesi toimipaikka -kohtaan sen toimipaikan nimi, johon ensisijaisesti haet. Toimipaikkamme löydät kotisivujemme yhteystiedot –kohdasta.


Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. 

Hakuaika alkaa: 01.01.2023 16:00Hakuaika päättyy: 31.12.2024 23:59

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Useita paikkakuntia