Opinnäytetyöt, Millog Oy

Mitä Millogissa ajatellaan opinnäytetöiden tekemisestä?
Millog on monipuolinen työpaikka, joka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Teemme yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa opinnäytetöiden ja muiden projektien kautta. Opinnäytetyö tekeminen onkin hyvä aloitus yhteiselle tielle. Se antaa sinulle arvokasta työkokemusta, joka tukee opiskelua ja työelämään sijoittumista. Opinnäytetyön tekeminen on lisäksi oivallinen paikka osoittaa työnantajalle osaamista ja motivoituneisuutta alalle.

Milloin?
Voit hakea opinnäytetyön tekemistä pitkin vuotta. Hakemukset käsitellään säännöllisin väliajoin. Otamme yhteyttä ja pyydämme haastatteluun, mikäli meillä avautuu koulutustasi ja osaamistasi vastaava opinnäytetyön aihe.

Miten voit hakea?
Jos olet kiinnostunut tekemään opinnäytetyösi meillä, täytä hakemus, jossa kerrot itsestäsi ja suunnittelemastasi opinnäytetyön aiheesta sekä ajankohdasta.

Kirjoita hakemukseesi toimipaikka -kohtaan sen toimipaikan nimi, johon ensisijaisesti haet. Toimipaikkamme löydät kotisivujemme yhteystiedot –kohdasta.

Lisätietoja antaa henkilöstöasiantuntija Eveliina Peltoniemi puh. 040 315 7002.


Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Useita paikkakuntia