Ostopäällikkö, Millog Oy Riihimäki

Haemme Riihimäen toimipaikallemme

OSTOPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtäviisi kuuluu materiaali- ja palveluhankintojen suunnittelu, toteuttaminen ja seuranta, strateginen hankinta (mm. toimittajavalinnat, hankintasopimukset, toimittajayhteistyö) sekä operatiivisen hankintatoiminnan johtaminen ja kehittäminen. Toimit sähkö- ja elektroniikkahankintoihin erikoistuneen ostotiimin esihenkilönä. 


Olisitko etsimämme osaaja?

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen tai kaupallinen koulutus (esim. kone-/sähkötekniikan tai logistiikan insinööri tai DI), kokemusta hankintatoiminnasta ja sopimusneuvottelujen hoitamisesta sekä esihenkilötyöskentelystä.

Odotamme sinulta sopimustekniikan tuntemusta sekä kykyä ja halukkuutta kehittää prosesseja ja toimintamalleja. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja organisointitaidot. Pystyt työskentelemään sujuvasti suomen ja englannin kielillä. Lisäksi katsomme eduksi SAP-järjestelmän osaamisen.


Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja laaja-alaisen tehtäväkokonaisuuden kehittyvässä työympäristössä osana ammattitaitoista työyhteisöä. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla.

Työtä on mahdollista tehdä 60% työajasta etänä hybridimallimme mukaisesti.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. Meillä olet mukana luomassa parempaa ja turvallista tulevaisuutta. 

Työsuhde-etuihimme kuuluu muun muassa kattava työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus, työsuhdepolkupyörä, ePassi Flex (liikunta-, kulttuuri-, ja hyvinvointietu), ePassi lounasetu ja liukuva työaika.

Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.


Lisätiedot & hakeminen

Haluatko kuulla tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soittele rohkeasti ja kysy lisää Esa Mäkiseltä, puhelin 040 315 7727, etunimi.sukunimi@millog.fi

Uudet elämykset odottavat sinua Millogilla, joten kuullaan pian hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 21.8.2022 mennessä. 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.


Millog Oy on kotimainen elinkaarikunnossapitoon erikoistunut yritys, joka ylläpitää pääasiakkaansa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Millog tarjoaa elinkaarikunnossapidon palveluita laajasti myös muille yhteiskunnan toiminnoille ja teollisuudelle, joille turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja www.millog.fi


Hakuaika alkaa: 04.08.2022 15:00Hakuaika päättyy: 21.08.2022 23:59

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Riihimäki