Elektroniikka-asentaja, Millog Oy Vekaranjärvi

Haemme Vekaranjärven toimipaikkaamme

ASENTAJAA

Tehtäviisi kuuluu kenttäviesti- ja johtamisjärjestelmien, sekä sähkövoimakoneiden monipuoliset huolto-, korjaus- ja asennustyöt. 


Olisitko etsimämme osaaja? 

Etsimme tehtävään soveltuvalla teknisellä ammattikoulutuksella varustettua henkilöä (elektroniikka-, sähkö-, tietoliikennetekniikka tai muu vastaava), jolla on kokemusta huolto- ja kunnossapitotöistä. 

Arvostamme hyvää ryhmätyötaitoa, huolellisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Reipas ja oma-aloitteinen asenne sekä pyrkimys laadukkaaseen työnjälkeen ja turvalliseen työskentelyyn ovat toimintaasi ohjaavia arvoja. 


Millogilla töissä? 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän lisäksi reilun työyhteisön ja työkulttuurin. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. Työsuhde-etujamme ovat muun muassa:

  • Kattavat työterveyshuollon palvelut
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • ePassi Flex
  • Lounasetu
  • Koko henkilöstö tulospalkkion piirissä
  • Työsuhdepolkupyörä

Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.


Hakeminen ja lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa työnjohtaja Vesa-Pekka Salonen, puh. 040 315 8001.

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 14.8.2022. mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Millog Oy on kotimainen elinkaarikunnossapitoon erikoistunut yritys, joka ylläpitää pääasiakkaansa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Millog tarjoaa elinkaarikunnossapidon palveluita laajasti myös muille yhteiskunnan toiminnoille ja teollisuudelle, joille turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja www.millog.fi


Hakuaika alkaa: 02.08.2022 13:00Hakuaika päättyy: 14.08.2022 23:59

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Vekaranjärvi