Ajoneuvoasentaja, Millog Oy Säkylä

Haemme Säkylän korjaamollemme

AJONEUVOASENTAJIA 

Raskaan ja panssaroidun ajoneuvokaluston korjaus- ja huoltotöihin.

Toivomme sinulta löytyvän tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus ja jo jonkin verran kokemusta raskaan kaluston huolto- ja korjaustehtävistä. Panssaroidun ajoneuvokaluston tuntemus katsotaan eduksi.

Arvostamme ennen kaikkea oppimishalua, hyviä yhteistyötaitoja ja huolellisuutta. Plussaksi katsomme voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit, mutta koulutamme tarvittaessa.  

Haemme samanaikaisesti asentajaa sekä vakituiseen tehtävään että määräaikaiseen (31.12.2023 asti) tehtävään.


Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja laaja-alaisen tehtäväkokonaisuuden kehittyvässä työympäristössä osana ammattitaitoista työyhteisöä. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. Meillä olet mukana luomassa parempaa ja turvallista tulevaisuutta. 

Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.


Hakeminen ja lisätiedot

Haluatko kuulla lisää tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää Sanna Aholta, p. 040 315 7052, etunimi.sukunimi@millog.fi. Sannan saat kiinni 8.8 alkaen hakuajan aikana. 

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi viimeistään 21.8.2022 mennessä.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.Millog Oy on kotimainen elinkaarikunnossapitoon erikoistunut yritys, joka ylläpitää pääasiakkaansa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Millog tarjoaa elinkaarikunnossapidon palveluita laajasti myös muille yhteiskunnan toiminnoille ja teollisuudelle, joille turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja www.millog.fi


Hakuaika alkaa: 01.08.2022 10:00Hakuaika päättyy: 21.08.2022 23:59

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Säkylä