Ajoneuvoasentaja, Millog Oy Rovaniemi

Etsimme Rovaniemen toimipaikallemme ajoneuvoasentajaa

Tässä tehtävässä työskentelet pääasiassa raskaan ajoneuvokaluston sekä panssaroitujen pyöräajoneuvojen huolto– ja korjaustehtävissä.

Toivomme sinulta löytyvän tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus ja jonkin verran kokemusta raskaan kaluston huolto- ja korjaustöistä sekä C-ajokortti. Katsomme eduksi jarrudynamometrin käyttökokemuksen, ajoneuvojen sähkötekniikan ja hydrauliikan tuntemuksen, hitsauspätevyyden, sekä voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit.

Arvostamme ennen kaikkea halua oppia uutta, hyviä yhteistyötaitoja, huolellisuutta sekä oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä toimintatapaa.


Mitä tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan tehtävän lisäksi reilun työyhteisön ja työkulttuurin. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. Työsuhde-etujamme ovat muun muassa:

  • Kattavat työterveyshuollon palvelut
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • ePassi Flex
  • Lounasetu
  • Koko henkilöstö tulospalkkion piirissä
  • Työsuhdepolkupyörä

Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.


Hakeminen ja lisätiedot

Haluatko kuulla lisää tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Lisätietoja tehtävästä antaa Esko Lamminsivu, puh. 040 315 7966 tai Mika Romppanen, puh. 040 315 7971. 

Kuulisimme mielellään sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi viimeistään 15.8.2022.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista. Millog Oy on kotimainen elinkaarikunnossapitoon erikoistunut yritys, joka ylläpitää pääasiakkaansa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Millog tarjoaa elinkaarikunnossapidon palveluita laajasti myös muille yhteiskunnan toiminnoille ja teollisuudelle, joille turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja www.millog.fi

Hakuaika alkaa: 18.07.2022 08:00Hakuaika päättyy: 15.08.2022 23:59

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Rovaniemi