Korjaamopäällikkö, Millog Oy Säkylä

Nykyisen korjaamopäällikkömme siirtyessä talon sisällä uusiin haasteisiin, haemme Säkylän toimipaikkaamme

KORJAAMOPÄÄLLIKKÖÄ

Tehtävässä johdat ja vastaat kokonaisvaltaisesti Säkylän korjaamon toiminnoista huolehtien toimipaikalle asetettujen tavoitteiden toteutumisesta. Säkylän korjaamon päätehtäviin kuuluvat panssariajoneuvojen, johtamisjärjestelmien, elektroniikkajärjestelmien sekä asejärjestelmien kunnossapito. 

Säkylän korjaamo kuuluu Kalkun yksikköön. Korjaamopäällikkönä kuulut yksikön johtoryhmään ja olet mukana kehittämässä toimintaa yrityksen linjausten mukaisesti. Toiminnan suunnittelu, toteutumisen seuranta ja tuloksellinen työskentely ovat vahvuuksiasi. Olet jämäkkä, reilu ja yhteistyökykyinen johtaja omalle organisaatiollesi ja toimit palveluhenkisenä korjaamon edustajana asiakasrajapinnassa. Tehtävässä raportoit yksikönjohtajalle.


Olisitko etsimämme henkilö?

Sinulla on tekninen koulutus (esim. insinööri) sekä tehtävään soveltuvaa työkokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä henkilöstöjohtamis- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työskentelyyn. Persoonana olet tavoitteellinen, määrätietoinen ja johdat omalla esimerkilläsi. Arvostamme kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta ja myynnistä, aiempaa korjaamokokemusta ja kunnossapidon tietojärjestelmien tuntemusta (meillä käytössä SAP). Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustusvalmiutta kotimaassa.


Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja laaja-alaisen tehtäväkokonaisuuden kehittyvässä työympäristössä osana ammattitaitoista työyhteisöä. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. Meillä olet mukana luomassa parempaa ja turvallista tulevaisuutta. 

Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.


Hakeminen & lisätiedot    

Haluatko kuulla enemmän tehtävästä? Soita rohkeasti ja kysy lisää: vko 29 Perttu Laihonen, p. 040 315 8329, etunimi.sukunimi@millog.fi ja vko 32 Sanna Aho, p. 040 315 7052, etunimi.sukunimi@millog.fi.

Odotamme innolla kuulevamme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 14.8.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia hakuajan aikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löytyessä.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.Millog Oy on kotimainen elinkaarikunnossapitoon erikoistunut yritys, joka ylläpitää pääasiakkaansa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Millog tarjoaa elinkaarikunnossapidon palveluita laajasti myös muille yhteiskunnan toiminnoille ja teollisuudelle, joille turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja www.millog.fi

Hakuaika alkaa: 18.07.2022 12:00Hakuaika päättyy: 14.08.2022 23:59

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Säkylä