Tuotannon tiiminvetäjä, Millog Oy Riihimäki

Haemme Riihimäen toimipaikallemme

TUOTANNON TIIMINVETÄJÄÄ

päivittäisiin työnjohto- sekä tuotannonsuunnittelutehtäviin, laaja-alaisesti monipuolisten järjestelmien kunnossapitoon liittyen.

Tehtäväsi koostuu asentajien töiden organisoinnista ja tuotannon hienosuunnittelusta niihin. Tärkeä tehtäväsi on auttaa asentajia onnistumaan työssään ja saavuttamaan sille asetetut tavoitteet. Omalla esimerkilläsi edistät työturvallisuutta ja hyvää työilmapiiriä. Lisäksi toimit tiiviisti erilaisten sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa, esimerkiksi asiakkaan, hankinnan ja asiantuntijoiden kanssa.


Olisitko etsimämme osaaja?

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa kokemusta työnjohtotehtävistä ja tuotannonsuunnittelusta. Omaat hyvät organisointitaidot, olet joustava ja sinulta löytyy positiivista palveluasennetta. Sinulle on ominaista työskennellä sujuvasti yhteistyössä kaikkien sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää oma-aloitteisuutta, hyviä kommunikointitaitoja sekä halua ottaa vastuuta. SAP- toiminnanohjausjärjestelmän ja puolustusvoimien kaluston tuntemus katsotaan eduksi.


Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja laaja-alaisen tehtäväkokonaisuuden kehittyvässä työympäristössä osana ammattitaitoista työyhteisöä. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen erilaisten ura- ja kouluttautumismahdollisuuksiemme avulla.

Teemme töitä toisistamme välittäen ja henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeää. Satsaamme erilaisiin etuihin ja kattaviin palveluihin, jotka tukevat hyvinvointiasi kokonaisvaltaisesti. Arvostamme vapaa-aikaasi ja esimerkiksi joustava työaika mahdollistaa työn- ja vapaa-ajan yhteensovittamisen. Meillä olet mukana luomassa parempaa ja turvallista tulevaisuutta. 

Lue täältä, millaista meillä on tehdä töitä ja tutustu meihin paremmin videon välityksellä.


Lisätiedot & hakeminen

Haluatko kuulla tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soittele rohkeasti ja kysy lisää Tapani Asikaiselta vko 30 (p. 040 315 7563, etunimi.sukunimi@millog.fi) ja Timo Eskoselta vko 31-33 (p. 040 315 7148, etunimi.sukunimi@millog.fi)

Uudet elämykset odottavat sinua Millogilla, joten kuullaan pian hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 21.8.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.Millog Oy on kotimainen elinkaarikunnossapitoon erikoistunut yritys, joka ylläpitää pääasiakkaansa Suomen Puolustusvoimien maa- ja merivoimien kalustoja sekä ilmavoimien valvontajärjestelmiä niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Millog tarjoaa elinkaarikunnossapidon palveluita laajasti myös muille yhteiskunnan toiminnoille ja teollisuudelle, joille turvallisuus, huoltovarmuus ja kumppanuus ovat kriittisiä menestystekijöitä. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Lisätietoja www.millog.fi

Hakuaika alkaa: 25.07.2022 09:00Hakuaika päättyy: 21.08.2022 23:59

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Riihimäki