Ajoneuvoasentaja, Millog Oy Niinisalo

Haemme Niinisalon korjaamollemme

AJONEUVOASENTAJAA kevyen- ja raskaan ajoneuvokaluston korjaus- ja huoltotöihin.

Toivomme sinulta löytyvän tehtävään soveltuva ammatillinen koulutus ja jo jonkin verran kokemusta kevyen tai raskaan kaluston huolto- ja korjaustehtävistä. 

Arvostamme ennen kaikkea oppimishalua, hyviä yhteistyötaitoja ja huolellisuutta. Plussaksi katsomme voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit, mutta koulutamme tarvittaessa.  


Millogilla töissä?
Saat hyvän perehdytyksen työhön ja osaavien työkavereiden tuen. Sinua odottaa ammattitaitoiset työkaverit ja yhteen hiileen puhaltava työyhteisö sekä vastuullinen ja monipuolinen tehtäväkenttä. Vakaassa toimintaympäristössä pääset hyödyntämään ja kehittämään osaamistasi, sillä panostamme vahvasti henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen ja jatkuvaan parantamiseen


Hakeminen ja lisätiedot
Haluatko kuulla lisää tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää korjaamopäällikkö Jouni Rajalalta, puh. 040 315 7918 

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi viimeistään 17.7.2022 osoitteessa www.millog.fi


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjaksonhallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjaksonhallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.

Hakuaika alkaa: 30.05.2022 09:00Hakuaika päättyy: 17.07.2022 23:00

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Niinisalo