Tuotantoesimies (panssarivaunutiimi), Millog Oy Hattula

Haemme maajärjestelmät -toimialalle Hattulan toimipaikkaan

TUOTANTOESIMIESTÄ


Millainen tehtävä sinua odottaa? 

Tehtäviisi kuuluu Leopard-panssarivaunutiimin päivittäiset työnjohtotehtävät, kuten asentajatiimin töiden organisointi ja niihin osallistuminen työnjohdollisen esimiehen roolissa sekä työtietojen ylläpito SAP-toiminnanohjausjärjestelmässä. Työnjohtovastuullasi olevassa tiimissä työskentelee kolmetoista henkilöä ja esimiehenäsi toimii osastopäällikkö. 

Tärkeä tehtäväsi on auttaa tiimiäsi onnistumaan työssään ja saavuttamaan sille asetetut tavoitteet. Omalla esimerkilläsi edistät työturvallisuutta, hyvää työilmapiiriä ja Millogin reilua johtamiskulttuuria.


Olisitko etsimämme osaaja? 

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (esim. insinööri/muu vastaava) tai vastaavat tiedot sekä kokemusta korjaamon tai tuotannon työnjohtotehtävistä. Arvostamme henkilöstöjohtamisen taitoja ja halua aktiivisesti kehittää omaa esimiesosaamista. 

Katsomme eduksi puolustusteollisuuden ja/tai PV:n panssarikaluston tuntemuksen, LEAN-menetelmien tuntemuksen ja hallinnan sekä kokemuksen kunnossapidon tietojärjestelmien (mm. SAP) käytöstä. Tehtävässä toimiminen edellyttää vähintään B-luokan ajokorttia sekä satunnaista matkustusvalmiutta. 

Sinulla on hyvät organisointitaidot sekä halu ottaa vastuuta ja tukea tiimiäsi niin arjen ongelmatilanteissa kuin työssä onnistumisessa. Omaat asiakaslähtöisen toimintatavan ja työskentelet mielelläsi yhteistyössä erilaisten sidosryhmien kanssa. 


Millogilla töissä? 

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtävän vakaassa organisaatiossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä työn ja toimintatapojen kehittämiseen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. 

Lupaamme sinulle hyvän perehdytyksen, koulutusta esimiestyön tueksi sekä koko organisaation tuen työssä onnistumiseen. Voisiko Millog olla työpaikkasi? Tutustu meihin täällä.


Lisätiedot & hakeminen

Lisätietojen merkeissä voit kääntyä osastopäällikkö Jukka Pesonen puoleen, puh. 040 315 7047 /  etunimi.sukunimi@millog.fi 

Uudet elämykset odottavat sinua Millogilla, joten kuullaan pian hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi viimeistään 30.5.2021 verkkosivujemme kautta osoitteessa https://millog.fi/meille-toihin/ 


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi  


Hakuaika alkaa: 30.04.2021 08:00Hakuaika päättyy: 30.05.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Hattula