Raportoinnin asiantuntija, Millog Oy Tampere

Etsimme Millogille Tampereelle

RAPORTOINNIN ASIANTUNTIJAA

kumppanuuden palveluiden tiimiin. Työnkuva on uusi ja tehtävä on vakituinen. Työskentelet suunnittelupäällikön johtamassa tiimissä. 

Työssäsi toimit kumppanuuden palveluiden raportoinnin, masterdatan hallinnoinnin ja datan analysoinnin parissa. Lisäksi osallistut raportoinnin kehitystyöhön yhdessä tiimin kanssa. Päivittäisinä työvälineinä hyödynnät Excelin ja muiden Officen ohjelmistojen lisäksi SAP-toiminnanohjausjärjestelmää ja raportointityökaluna on käytössä SAP BI.

Toimenkuvaasi kuuluu kumppanuuden palveluiden: 

•    Sisäisten raporttien ja asiakasraporttien tuottaminen

•    Masterdatan ylläpito 

•    Vyörytysten toteuttaminen ja vyörytyssääntöjen päivittäminen 

•    Raportoinnin ja SAP-tietojen oikeellisuuden tarkastus ja valvonta

•    Lisäksi osallistuminen raporttien ja raportoinnin kehitystyöhön yhdessä tiimin kanssa

Sinulla on tehtävässä toimimista tukeva korkeakoulututkinto (esim. AMK/Yliopisto) ja olet työskennellyt aikaisemmin raportointitehtävien ja datan hallinnan parissa. Taustasi voi olla esimerkiksi sisäisen laskennan puolelta, BI- tai ERP-asiantuntijatehtävistä tai muista vastaavista tehtävistä, joissa olet analysoinut tietomassoja ja tuottanut raportteja eri sidosryhmien toiminnan ja päätöksenteon tueksi. 

Tehtävässä onnistumista tukee analyyttinen ja visuaalinen ajattelukyky, joiden avulla kykenet tulkitsemaan sisältöjä, tunnistamaan poikkeamia suuresta massasta sekä visualisoimaan tietoa. Lisäksi tarvitset sujuvat IT-taidot, kuten hyvän Excel- ja ERP-järjestelmäosaamisen. 

Sinulla on valmiudet ymmärtää toimintaympäristöömme liittyviä kokonaisuuksia ja halu rakentaa asiakaslähtöisellä toimintatavalla pitkäjänteistä kumppanuutta. 


Töissä Millogilla 

Millog tarjoaa kannustavan työyhteisön tuen sekä vastuullisen ja monipuolisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista ja kehittämään sitä edelleen. Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. 

Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuutta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.

Voisiko Millog olla työpaikkasi? Tutustu meihin täällä. 


Lisätiedot & hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa suunnittelupäällikkö Heidi Ellonen, puh. 040 315 7735 / etunimi.sukunimi@millog.fi 

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi viimeistään 20.4.2021 verkkosivujemme kautta osoitteessa Avoimet työpaikat – Ainutlaatuisia elämyksiä | Millog 


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka. www.millog.fi


Hakuaika alkaa: 01.04.2021 08:00Hakuaika päättyy: 20.04.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Tampere