Markkinointipäällikkö, Millog Oy Tampere

Oletko strategisten tavoitteiden ymmärtäjä ja nykyaikaisen markkinoinnin osaaja? Haluaisitko työn, jossa saat yhdistää luovan sekä analyyttisen puolesi ja hyödyntää niitä yhteisen kasvutavoitteen saavuttamiseksi? Oletko kiinnostunut työskentelemään teknisen kaluston elinjaksopalveluiden parissa yrityksessä, jossa 96% työntekijöistä on tyytyväisiä työhönsä?


Etsimme Tampereelle

Markkinointipäällikköä 

Millog-yhtiöiden myynti- ja markkinointitiimiin.  Työnkuva on uusi ja tehtävä on vakituinen. 


Millog-yhtiöt toteuttavat kasvustrategiaansa laajentamalla asiakaskuntaansa yhteiskuntakriittisen toiminnan ja kotimaisen teollisuuden uusiin asiakkuuksiin, joille tarjoamme teknisen kaluston ja järjestelmien kunnossapidon, elinkaarenhallinnan ja logistiikan palveluita.

Työssäsi osallistut kasvustrategian toteutukseen markkinoinnin keinoin. Kartoitat ja analysoit kohdemarkkinoitamme sekä tunnistat potentiaalisia uusia asiakkaita ja heidän tarpeitaan. Osallistut Millog -yhtiöiden palvelu- ja ratkaisutarjonnan kehittämiseen ja vastaat sen markkinoinnista kohdennetusti valikoiduille asiakasryhmille. Organisoit sekä toteutat markkinointiaktiviteetteja yhdessä myynnin ja viestinnän kanssa. Sinulla on tärkeä rooli myös asiakastyytyväisyyden varmistamisessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kohdemarkkinoidemme tuntemusta ja kykyä sijoittaa Millog-yhtiöiden tarjonta osaksi asiakkaidemme arvoketjuja.  Sinulla on valmiudet ymmärtää laajoja toimintaympäristöömme liittyviä kokonaisuuksia sekä kyky organisoida järjestelmällistä ja tuloksellista toimintaa niiden ympärille. Omaat erinomaiset kommunikointi- ja yhteistyötaidot, asiakaslähtöisen toimintatavan ja työskentelet mielelläsi yhteistyössä eri sidosryhmien kanssa. Odotamme sinulta osaamista myös tuloksellisesta digitaalisesta markkinoinnista, sekä perinteisen markkinoinnin vahvaa hallintaa. Tekninen korkeakoulututkinto on hyödyksi, mutta ei kuitenkaan välttämättömyys tehtävässä menestymisen kannalta. 


Töissä Millog-yhtiöissä

Millog tarjoaa kannustavan työyhteisön tuen sekä vastuullisen ja monipuolisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista ja kehittymään sitä edelleen. Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuutta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.


Hakeminen ja lisätiedot

Lisätietoja antaa myyntijohtaja Sami Rautiainen, puh. 050 598 9899, sami.rautiainen@millog.fi tai uusien liiketoimintojen johtaja Manu Skyttä, puh. 040 099 9822, manu.skytta@millog.fi 

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 14.3.2021 mennessä.

Työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valituille henkilöille tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.


Millog-yhtiöt on teknisen kaluston ja järjestelmien kunnossapidon, elinkaarenhallinnan ja logistiikan luottokumppani. Turvaamme asiakkaidemme toimintavarmuutta ja kilpailukykyä kaikissa tilanteissa ja olosuhteissa. Palvelumme kattavat koko Suomen aina pääkaupunkiseudulta Lappiin asti. Yli tuhat asiantuntijaamme muodostaa tiimin, jonka tietotaito on Suomen ehdotonta kärkeä. Olemme parhaimmillamme tilanteissa, joissa keksimme rohkeasti uutta – älykästä kunnossapitoa, luotettavia varaosaratkaisuja tai ennakoivaa elinkaarenhallintaa. Kun kyseessä on asiakkaidemme toiminnan turvaaminen, mikään tehtävä ei ole meille mahdoton.


Hakuaika alkaa: 22.02.2021 14:25Hakuaika päättyy: 14.03.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Tampere