Materiaalityöntekijä (määräaikainen), Millog Oy Kalkku

Haemme Kalkun toimipaikkaan

Materiaalityöntekijää 

määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2021 asti.


Tehtäviisi kuuluu erilaisten materiaalien käsittely, keräily, inventointi (= laskenta), varaston järjestely ja materiaalin hyllypaikkojen merkitseminen, laskentatulosten vieminen tietojärjestelmään sekä muut varaston moninaiset materiaalityöt.

Odotamme sinulta yhteistyötaitoja, palveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä nopeaa oppimis- ja omaksumiskykyä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset lisäksi hyvää asennetta, ahkeraa sekä järjestelmällistä toimintatapaa ja vastuunkantoa. 

Arvostamme kokemusta varastotyöskentelystä, materiaalinkäsittelykoneiden käyttötaitoa ja SAP-tietojärjestelmän tuntemusta materiaalitoimintojen osalta. Tehtävä edellyttää vähintään B-ajokorttia.

Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtävän vakaassa organisaatiossa ja kannustavassa työyhteisössä, jossa panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä työn ja toimintatapojen kehittämiseen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen.


Lisätiedot & hakeminen

Lisätietoja tehtävästä antaa osastopäällikkö Jyrki Männikkö, puh. 040 315 7399, jyrki.mannikko@millog.fi ja materiaalijohtaja Tapio Sainio, puh. 040 315 7028, tapio.sainio@millog.fi 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen 28.2.2021 mennessä osoitteessa www.millog.fi.  

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.


Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista.


Hakuaika alkaa: 15.02.2021 22:30Hakuaika päättyy: 28.02.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Kalkku