Asentaja, Millog Oy Sodankylä

Haemme Maajärjestelmät -toimialalle Sodankylän toimipaikkaan

ASENTAJAA (raskaskalusto)

Tehtäviisi kuuluvat monipuoliset huolto-, korjaus- ja kunnossapitotehtävät raskaan kaluston, kuten kuorma-autojen, perävaunujen ja tela-ajoneuvojen parissa. 

Edellytämme sinulta tehtävässä onnistumista tukevaa ammattikoulutusta ja kokemusta raskaan ajoneuvokaluston huolto- ja kunnostustöistä. Ajoneuvojen sähkötekniikan ja hydrauliikan tuntemus, C-ajokortti sekä kokemus SA-kalustosta luetaan eduksi. 

Olet työskentelytyyliltäsi huolellinen ja työsi jälki on laadukasta. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työskentelytapaa sekä positiivista palveluasennetta. Lisäksi halu oppia uutta on edellytys tehtävässä menestymiselle, sillä tehtävä tulee takuulla tarjoamaan uutta opittavaa. Tuemme mielellämme ammatillista kehitystäsi ja toivomme löytävämme tehtävään henkilön, joka on halukas sitoutumaan työhön pitkäjänteisesti.


Millogilla töissä? 

Tarjoamme kannustavan työyhteisön tuen sekä merkityksellisen ja monipuolisen tehtävän, johon saat hyvän perehdytyksen. Meillä pääset hyödyntämään jo hankkimaasi osaamista sekä kehittymään edelleen. 

Olemme vakaa ja vastuullinen työnantaja, niin normaali- kuin poikkeusoloissa. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin, työn ja toimintatapojen kehittämiseen sekä jatkuvaan parantamiseen. Kannamme vastuuta sekä omasta että työkavereiden työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Teemme töitä yhdessä paremman ja turvallisen tulevaisuuden eteen.

Mietitkö voisiko Millog olla työpaikkasi? Käy tutustumassa meihin milloglaisiin ja Millogiin työnantajana täältä.


Hakeminen ja lisätiedot 

Haluatko kuulla lisää tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisöstä? Soita rohkeasti ja kysy lisää tuotantoesimies Sami Lehtolalta, puh. 040 315 8176 tai korjaamopäällikkö Rami Melleriltä, puh. 040 315 8392. 

Kuulisimme mielellämme sinusta hakemuksen merkeissä! Jätä hakemuksesi 25.11.2020 mennessä osoitteessa https://millog.fi/meille-toihin/  


Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka. Lisätietoja www.millog.fi  Hakuaika alkaa: 04.11.2020 08:00Hakuaika päättyy: 25.11.2020 23:59

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Sodankylä