Asentaja, Millog Oy Pansio

Haemme Merijärjestelmät -toimialalle Pansioon

ASENTAJAA (Vedenalaiset järjestelmät)

Toimit osana ryhmää, jonka tehtäviä ovat Millogin huoltovastuulle kuuluvien vedenalaisten järjestelmien korjaukset, asennukset sekä ennakkohuoltotehtävät.  

Edellytämme Sinulta tehtävään soveltuvaa elektroniikan, tietoliikennetekniikan tai automaatiotekniikan ammatillista koulutusta sekä työkokemusta kunnossapidon parissa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja ajokorttia sekä englanninkielen taitoa. 

Luemme eduksi hydrauliikan ja mekaniikan tuntemuksen.

Arvostamme hyvää ryhmätyötaitoa, huolellisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Olet oma-aloitteinen ja omaat hyvät tietotekniset taidot. Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän hyvässä työilmapiirissä.

Haluatko kuulla lisää tästä tehtävästä, Millogista työnantajana tai työyhteisönä? Soittele rohkeasti ja kysy ryhmäpäällikkö Mika Uskilta, puh 040 315 7932 ja järjestelmäasiantuntija Esa Terhokoskelta, puh 040 315 7925

Kuulisimme mielellämme sinusta mahdollisimman pian! Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen 1.3.2020 mennessä osoitteessa www.millog.fi 

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama hyväksytty turvallisuusselvitys. Lisäksi valitulle henkilölle tehdään huumausainetesti ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjakson hallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjakson hallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Olemme savuton työpaikka.


Hakuaika alkaa: 06.02.2020 06:00Hakuaika päättyy: 01.03.2020 23:30
Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Pansio