Sähkö- ja automaatioasentaja, Millog Oy Upinniemi

Haemme Upinniemeen toimipaikkaamme

SÄHKÖ- JA AUTOMAATIOASENTAJAA

Merivoimien alusten monipuolisiin sähkö- ja automaatiotekniikan korjaus-, huolto-, asennus- ja muutostöihin.

Sinulla on tehtävään soveltuva tekninen ammattikoulutus sekä aikaisempaa työkokemusta sähkökoneiden ja laitteiden korjaus-, huolto- ja asennustöistä. Hallitset perustason tietojenkäsittelyn, olet oma-aloitteinen, huolellinen ja kykenevä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme myös hyvää ryhmätyötaitoa ja englannin kielen taitoa. Voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortti sekä automaatiosaaminen ja Siemens-logiikkojen tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme hyvän perehdytyksen monipuoliseen ja vastuulliseen tehtävään sekä mahdollisuuden pitkäaikaiseen työsuhteeseen hyvässä työilmapiirissä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Janne Leonsaari, puh 040 315 7453.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen  29.4.2019 mennessä osoitteessa www.millog.fi.

Huomioithan, että Millogissa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Huumausainetesti tehdään valitulle henkilölle ennen työsuhteen alkamista.

Millog Oy on kunnossapitoon sekä elinjaksonhallinta- ja materiaalipalveluihin erikoistunut yritys. Puolustusvoimien strategisena kumppanina vastaamme Maavoimien ja Merivoimien kaluston kunnossapidosta. Lisäksi tuotamme elinjaksonhallinnan palveluita ja osallistumme asiantuntijana materiaalihankkeisiin. Toimintamme perustuu pitkäaikaisiin kumppanuussopimuksiin. Meillä työskentelee 22 toimipaikalla yli 1000 ammattilaista. Millog on savuton työpaikka.

Hakuaika alkaa: 05.04.2019 10:00Hakuaika päättyy: 29.04.2019 23:30
Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Upinniemi