Avoin hakemus / Patria

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patria.fi.

Kehitämme jatkuvasti toimintojamme vastaamaan alan haasteisiin, joten huomenna saatamme tarvita juuri sinun osaamistasi. Mikäli meillä ei nyt ole sinulle sopivaa tehtävää tarjolla, voit jättää avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja sinua kiinnostavista tehtävistä.

Voit myös hakea lopputyöpaikkaa avoimena hakemuksena. Otamme yhteyttä, mikäli sinulle sopiva tehtävä avautuu.

Miksi Patria?

1.Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

2.Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

3.Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

4.Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.


Aviation-liiketoiminta tarjoaa lentokoneiden ja helikoptereiden elinkaaren tukipalveluita, kaasuturbiini- ja dieselmoottorihuoltoja sekä lentäjäkoulutusta. Tehtävämme on taata asiakkaillemme paras suorituskyky ja käytettävyys turvallisuuskriittisissä tehtävissä. 


Systems-liiketoimintaon ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.


International Support Partnerships (ISP) -liiketoiminta hakee elinjaksopalveluissa kansainvälistä kasvua. Kasvun pääsuuntina ovat huoltokumppanuudet puolustusvoimien kanssa sekä helikoptereiden elinkaaren tukipalvelut. Toimipaikkamme ovat tällä hetkellä Ruotsissa Tukholma ja Linköping, Norjassa Bardufoss sekä Virossa Tallinna ja Võru. 


Land-liiketoiminta on panssaroitujen pyöräajoneuvojen ja kranaatinheitinjärjestelmien sekä niihin liittyvien järjestelmäratkaisujen ja elinkaaren tukipalvelujen vahva erikoisosaaja. 


Aerostructures-liiketoiminta suunnittelee ja valmistaa vaativia, komposiittisia lentokonerakenteita. Lisätietoja Patria-konsernista ja liiketoiminnoistamme löydät nettisivuiltamme.

Hakuaika alkaa: 16.01.2019 14:00Hakuaika päättyy: 31.12.2019 23:00
Luokittelut
Yritys