Helikoptertekniker Kat B1 och Kat A / Linköping Sweden

Patriakoncernen är en producent av livscykelstödtjänster och teknologilösningar inom försvars-, säkerhets- och flygteknikbranschen. Patria erbjuder sin personal mångsidiga och varierande arbetsuppgifter och har ca 2 500 anställda i världen.

Patria Helicopters AB utför underhåll av helikoptrar. Vi är godkända att utföra underhåll enligt de militära luftfartsreglerna RML samt EASA och FAA Part 145-godkänd organisation. Patria Helicopters AB är även auktoriserad underhållsorganisation för Airbus, Leonardo och Bell. Vi utför idag Base och Line Maintenance på flera orter i Sverige, både för civila och militära kunder.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är service och underhåll på försvarsmaktens HKP 16. Som tekniker kommer du att arbeta både med Line- och Base maintenance, men i huvudsak Base maintenance. Det dagliga arbetet innebär att utföra beställt underhåll, felsökning, åtgärdande av fel och mindre reparationer.

Vi har verksamheter på olika platser och vårt mål är att förse våra kunder med underhållstjänster där de är verksamma. Resor och arbete på annan ort kan därför förekomma. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid och tjänstgöringsorten är Linköping.

Du som söker ska vara utbildad på, och inneha en certifiering enl Part-66 kat B1.3 alternativt kat A3 (Helikopter Turbinmotor). Meriterande är om du innehar ett Part-66 B2 (Avionic) samt också om du innehar en militär certifiering, RML P6, kat B1.3 alternativt kat A3. Har du typen HKP 16 så är det också meriterande.

Våra arbetsspråk är svenska och engelska vilket vi förutsätter att du behärskar båda i tal och skrift.

Har du frågor om tjänsterna i Linköping, ring Mikael Karlsson, tel 076-8229 847 eller mail mikael.karlsson@patriahelicopters.com.

Din ansökan tillsammans med ett personligt brev och ett CV snarast via vår hemsida.

Ansökningarna behandlas fortlöpande varefter de kommer in, därför kan du bli kallad till intervju innan ansökningstiden är slut

Ansökningstiden börjar: 15.02.2019 15:00Ansökningstiden går ut: 30.04.2019 23:59
Klassifikationer
Företag
Stad
Linköping