Testimekaanikko

 

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com


Etsimme Hämeenlinnan toimipisteelle 

Testimekaanikkoja

sotilasajoneuvojen testaukseen ja testijärjestelyiden rakentamiseen. Työtehtävät koostuvat laajasti ajoneuvojen testien toteuttamisesta, testivalmisteluista, kuten anturoinnista ja erilaisten testien suunnittelusta yhdessä testausinsinöörien kanssa. Testattava kalusto kattaa Patrian eri sotilasajoneuvomallit, joten tehtävä on monipuolinen ja sisältää vaihtelua. Lisäksi tehtävään sisältyy muiden muassa olosuhdetestausta, ase- ja sähköjärjestelmien testausta, sekä suojaukseen liittyvää testausta. Testausta tehdään tehdasalueella sekä erilaisilla testialueilla koti- ja ulkomailla. Työkavereiksesi saat osaavan ja kokeneen tiimin, jossa työtä tehdään hyvässä ilmapiirissä reilulla ja rennolla otteella. 

Millaista osaajaa etsimme

Olet soveltuva tehtävään, jos sinulla on teknisen alan ammatillinen koulutus ja aikaisempi työkokemuksesi koostuu ajoneuvojen asennustehtävistä. Olet tarkka työssäsi, työskentelytyylisi on itsenäinen ja oma-aloitteinen sekä sinulla on hyvät yhteistyötaidot. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai jo pidempään kokemusta kartoittanut tekijä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään. 

Sinulla tulee olla osaamista ja kokemusta joltakin seuraavalta osa-alueelta:  

  • raskaan kaluston asennus
  • mekaniikka-asennus
  • hydrauliikka-asennus
  • tai jokin muu vastaava asentaja kokemus
  • perustason englannin kielen taito

Eduksi katsotaan raskaankaluston tuntemus Patrian ja/tai puolustusvoimien tuotteista sekä c-ajokortti. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta Suomessa ja ulkomailla. 

Mitä tarjoamme sinulle

Sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä osaavassa työyhteisössä. Tässä työssä pääset syventymään tuotteisiimme, jotka ovat teknologioiltaan maailman kärkeä. Meillä pääset tekemään sellaista mitä muualla et pääse edes näkemään. Saat käyttöösi Patrian henkilöstöedut kuten työsuhdepyöräedun, vuosittaisen tulospalkkiomallin sekä kattavat työterveyspalvelut.

Haluaisitko olla osa tarinaamme?

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa ajoneuvotestauspäällikkö Mika Nousiainen puhelimitse 0408696566  ja rekrytoija Sanni Vatanen puhelimitse 0504718122 arkisin kello 10-14.


Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.


Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 
2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

 
3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

 
4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä

Hakuaika alkaa: 16.11.2023 09:00Hakuaika päättyy: 30.12.2023 23:59

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys