Tuotannon asiantuntija / Operations, Tikkakoski

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.
Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.
Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 

Nyt haemme Tikkakoskelle

TUOTANNON ASIANTUNTIJAA

Grob-kaluston huolto-, korjaus- ja lennätystoimintaan Tikkakoskelle sekä kaluston modifikaatiolinjalle Jämsän Halliin. Tehtäviisi kuuluu tuotannon teknisen asiantuntijan tehtävät ja tuotannon avustaminen vika- ja selvitystapauksissa liittyen kaluston kunnossapito- ja huolto- ja modifikaatiotöihin.

Toivomme sinulta soveltuvaa teknistä koulutusta ja/tai pitkää kokemusta lentokonetyöstä. Sähkö- ja avioniikkaosaaminen luetaan eduksi.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii sinulta tarkkuutta ja päätöksentekokykyä sekä soveltuvuutta ryhmätyöhön, mutta myös kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja englannin kielen kohtuullista hallintaa.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän osaavassa tiimissä. Saat tehtävääsi hyvän perehdytyksen ja työyhteisön tuen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä työmme ja työtapojemme jatkuvaan parantamiseen. Sinulla on mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa ja kehittämässä toimintaamme. Lisäksi tarjoamme Patria-konsernin henkilöstöedut.

Haastattelemme hakijoita jo hakuprosessin aikana, joten jätä hakemuksesi viipymättä, kuitenkin 21.8.2022 mennessä.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.
 
Lisätietoja tehtävistä antaa tuotantopäällikkö Raimo Ahonen, 040 869 3425, (etunimi.sukunimi@patriagroup.com).


Miksi Patria?

1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

 2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
 3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
 4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Hakuaika alkaa: 04.08.2022 10:00Hakuaika päättyy: 21.08.2022 23:59

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Tikkakoski