Työvälinehoitaja/maalaiteasentaja / Operations, Halli

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.
Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.
Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 


Haemme Jämsän Halliin

TYÖVÄLINEHOITAJAA / MAALAITEASENTAJAA

Osaksi työvälinetiimiä mielenkiintoisella ilmailuteollisuuden alalla. Tehtävässä työskentelet tiiviissä yhteistyössä tuotannon kanssa.

Odotamme sinulta mielenkiintoa mekaanisten, hydraulisten ja sähköisten laitteiden huoltamiseen. Odotamme sinulta myös tarkkuutta, järjestelmällisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä kykyä noudattaa ohjeita tarkasti. Työskentelet mielelläsi osana tiimiä ja hallitset englannin kielen vähintään tyydyttävästi.

Edellytämme sinulta lisäksi
•    tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta tai kokemusta vastaavasta työstä
•    kykyä ratkaista teknisiä ongelmia muuttuvissa tilanteissa
•    tyydyttävää tietotekniikan osaamista ja kykyä hyödyntää tietojärjestelmiä tehokkaasti
•    ostotoiminnan perusteiden tuntemusta

Tietämys työvälineiden käytöstä lentokoneiden korjaus- ja huoltotyössä sekä tietämys kalibrointitoiminnoista ja -asiakirjoista katsotaan hakijalle eduksi.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja monipuolisen tehtävän osaavassa tiimissä. Saat tehtävääsi hyvän perehdytyksen ja työyhteisön tuen. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä työmme ja työtapojemme jatkuvaan parantamiseen. Sinulla on mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa ja kehittämässä toimintaamme. Lisäksi tarjoamme Patria-konsernin henkilöstöedut.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jari Mäkinen, 0408693316 (etunimi.sukunimi@patriagroup.com).


Miksi Patria?
1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
 2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
 3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
 4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Hakuaika alkaa: 18.07.2022 08:00Hakuaika päättyy: 19.08.2022 23:00

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Jämsän Halli