Tuotepäällikkö / Portfolio, Hämeenlinna

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia.   

Portfolio-yksikkö vastaa tuotteista ja palveluista sekä niiden kehittämisestä ja myynnin tuesta. www.patria.com

 

Toimintamme kasvaessa haemme 

TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ 

ammattitaitoiseen ajoneuvopuolen -tiimiimme.

Me Patrialla edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

Tässä tehtävässä vastuullasi on tuotteidemme kilpailukykyisyys nyt ja tulevaisuudessa - niin kotimaassa kuin ulkomailla. Pääset ottamaan vastuuta panssaroitujen ajoneuvojen R&D road mapin sekä tuoteportfolion hallinnasta. Tuotepäällikön tekeminen painottuu tuotehallintaan ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä myynnin, suunnittelun, asiakkaiden ja Portfolio-yksikön kanssa. Työn sijaintipaikka on Hämeenlinna.

Haemme tehtävään teknisen taustan omaavaa tiimityötaitoista ja idearikasta asiantuntijaa, joka pystyy sekä näkemään oleelliset tarpeet asiakkaiden perspektiivistä että kuljettamaan Patrian tuotteita ja palveluita kilpailukykyisesti ja oikea-aikaisesti kohti näitä markkinoita. Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla hyvä ja laaja teknisen puolen ymmärrys esimerkiksi puolustusteollisuuden tai raskaan konepajateollisuuden parista. Toivomme vahvaa kiinnostusta kaupallista tekemistä ja menestymistä kohtaan. Kokemus asiakasrajapinnassa työskentelystä lasketaan eduksesi. Et väistele ihmiskontakteja ja uskallat avata suusi sekä suomeksi että englanniksi. Pystyt toimimaan nopeallakin sykkeellä päivittäisten tehtäviesi parissa, mutta täsmällisyyttä vaativa dokumentointi tai sopimuspuolen hallinta eivät tuota sinulle myöskään vaikeuksia.

Tehtävässä parhaiten menestyy henkilö, jolla on kykyä kehittää jatkuvasti sekä yrityksen että omaa toimintaansa, ja tarvittaessa rohkeutta haastaa nykyisiä toimintatapoja. Sopeudut moniin eri ympäristöihin aina neuvottelupöytien äärestä erilaisiin vierailuihin ja demotapahtumiin. Tarjoamme vastuullisen toimialueen, mutta myös raudanlujan ja ammattitaitoisen tiimin rakentamaan markkinoiden parhaita ratkaisuja. Tuottamamme ratkaisut ja järjestelmät ovat teknisesti vaativia, joten parhaat tulokset syntyvät vain saumattoman yhteistyön tuloksena. 

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä erityislaatuisessa toimintaympäristössämme. Saat hyödyntää osaamistasi ja oppia uutta mielenkiintoisten projektien parissa kokeneiden ammattilaistemme ja osaavien esimiestemme tuella ja pääset myös matkustamaan. Haluamme, että viihdyt työssäsi! Saat käyttöösi ison yrityksen edut, kuten urakehitysmahdollisuudet ja työterveysedut. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti.

Miksi Patria?  

Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.   

Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.   

Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.  

Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.  

Haluaisitko olla osa tarinaamme? 

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. 

Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Tina Ahteensivu puh 050 465 7404, parhaiten tavoitettavissa elokuussa keskiviikkoisin klo 10-12. Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haku on auki 14.8.2022 saakka. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään henkilön luvalla perusmuotoinen turvallisuus­selvitys. Prosessiimme kuuluu myös lääkärintarkastus ja huumausainetesti.


Hakuaika alkaa: 15.07.2022 13:00Hakuaika päättyy: 14.08.2022 23:59

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys