Avioniikka-asiantuntija/ Operations

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 


Etsimme Helicopters & Transport Aircraft -ryhmäämme 

AVIONIIKKA-ASIANTUNTIJAA

Aeronautical Engineering & Avionics on noin 200 henkilön insinööritalo, joka huolehtii monipuolisesti Patrian ilmailuun liittyvästä suunnittelusta, tuotekehityksestä ja järjestelmätuesta. Pidämme huolta asiakkaamme kaluston toiminnasta kaikissa olosuhteissa. Helicopters & Transport Aircraft -ryhmässämme asiantuntijamme tekevät mekaanista suunnittelua, tutkimus- ja tuotekehitystä sekä järjestelmätukea nimetyille konetyypeille (mm. NH90, HH ja CC). 

Haemme nyt uuteen roolin System Engineeriä, joka ottaa vastuulleen järjestelmäkehitystä. Kaipaamme ryhmäämme avioniikkaosaaja, jolla olisi jo hiukan suunnittelukokemusta ja väylätuntemusta. Arvostamme erityisesti valmista MDOA/ DOA -osaamista. Sopiva tausta tehtävään on ensisijaisesti avioniikkamaailmasta hankittu kokemus, yhdistettynä esimerkiksi elektroniikan, automaation tai avioniikka-alan opintoihin. Aiempi LTJ- järjestelmän käyttökokemus lasketaan eduksesi. Emme tuijota työvuosiasi vaan meille merkitsee enemmän halusi oppia ja kehittyä tämän alueen erityisasiantuntijaksi osaavassa porukassamme. Tehtäväkuvaa on mahdollista muokata valitun henkilön osaamisen ja kiinnostusalueiden mukaan.

Tarjoamme sinulle merkityksellisiä ja monipuolisia tehtäviä Tampereen tai Hallin toimipisteemme erityislaatuisessa toimintaympäristössä. Saat hyödyntää osaamistasi ja oppia uutta mielenkiintoisten projektien parissa kokeneiden ammattilaistemme ja osaavien esimiestemme tuella. Työ sisältää pieniä määriä kotimaan matkustusta. Haluamme, että viihdyt työssäsi! Saat käyttöösi ison yrityksen edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot ja työterveysedut. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti. 


Miksi Patria?

Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.  

Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.  

Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 

Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 


Haluaisitko olla osa tarinaamme? 

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haku on auki 7.8.2022 saakka. Käsittelemme hakemuksia viimeistään heinäkuun viimeisestä viikosta alkaen.

Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Kaisa (kaisa@porkkanajakeppi.fi), p. 044 588 6109, parhaiten tavoitettavissa 23.6. saakka ja Sonja (p. 050 337 2144), tavoitettavissa 8.7. saakka. 25.7. jälkeen tavoitat meidät molemmat parhaiten. Pahoittelemme, että rekrytointiprosessissamme on kesälomien mittainen tiedustelutauko. Käsittelemme hakemuksia viimeistään heinäkuun viimeisestä viikosta alkaen ja haastattelut alkavat elokuussa.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään henkilön luvalla perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Prosessiimme kuuluu myös lääkärintarkastus ja huumausainetesti.

Hakuaika alkaa: 17.06.2022 16:30Hakuaika päättyy: 07.08.2022 23:59

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Tampere, Halli tai Utti