ICT Specialist / Operations, Tampere

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 


Haemme Patrian uudenkarheaan Operations -yksikköön

ICT SPECIALISTIA

Tampereelle.

Tässä tehtävässä pääset haastamaan osaamistasi ja kehittymään huippuasiantuntijoista koostuvassa tiimissä. Toimimme tiiviisti liiketoimintojemme ytimessä nopean toiminnan joukkona ratkoen päivän polttavia haasteita ja samalla haistellen parhaita toiminnan kehityssuuntia. Kun päivän päätteeksi Operationsin pelit ja rensselit toimivat moitteetta, eivätkä tiimimme jäsenten kainalot kastu hiestä yksin, olet onnistunut hyvin!

ICT Specialistina ylläpidät Linux palvelimia ja työnkuvaan kuuluu mm. CI/CD työkalujen ja palveluiden ylläpito. Tuet roolissasi ohjelmistokehityksen automatisaatiota ja testausta DevOpsin mukaisesti. Työkenttäsi on mielenkiintoinen ja laaja-alainen toimintaympäristöstämme johtuen. Edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. Töitä tehdään eri turvaluokan ympäristöissä tietoturva-asiat vahvasti huomioiden. 

Onnistut tässä roolissa, mikäli sinulla on vähintään perusymmärrys CI/CD palveluista ja mallista – tiedät siis, miten homma toimii, vaikka et itse koodaakaan (ei koodausosaamisestakaan toki missään nimessä haittaa ole!). Mikäli taikasanat, kuten Jenkins, Nexus tai Sonarqube herättävät kelloja, voit olla etsimämme henkilö! 

Olet oma-aloitteinen, ripeä tekijä ja pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Pidät tietotaitosi jatkuvasti ajan tasalla ja työsi jälki on laadukkaan täsmällistä. Toivomme myös, että pinnasi on keskimääräistä pidempi, huumorintajusi ehtymätön ja taskustasi löytyy roppakaupalla hyvää palveluasennetta.


Miksi Patria?  

1.Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.   

2.Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.   

3.Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.  

4.Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.  


Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ, josta maksetaan osaamiseen perustuvaa palkkaa. Saat käyttöösi ison konsernin edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot ja kilpailukykyiset henkilökuntaedut. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt joustavaan työn ja vapaa-ajan tasapainotukseen, sekä osittaiseen etätyöskentelyyn.

Haluaisitko olla osa tarinaamme?   

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset ja täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian. 

Haku on auki 7.8.2022 saakka. Käsittelemme hakemuksia ja järjestämme ensimmäisen kierroksen keskusteluita jo kesän aikana hieman lomiamme väistellen ja ymmärrämme hyvin, että myös sinä olet välillä sähköisten viestimien tavoittamattomissa. Homma nytkähtää isommin eteenpäin elokuun startatessa ja pyrimme järjestämään varsinaiset haastattelut viikolla 32. Lisätietoja paikasta antavat rekrykumppanimme Enni Vallius (p. 040 630 8125), soittoajat 29.6. klo 9 – 10:30 ja 13.7. klo 13 – 14:30 sekä Sonja Kuivasaari (p. 050 337 2144) soittoajat 26.7. klo 13 – 14:30 ja 2.8. klo 9 – 10:30.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.


Hakuaika alkaa: 17.06.2022 10:00Hakuaika päättyy: 07.08.2022 23:59

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Tampere