FPGA-SUUNNITTELIJA/ Operations Tampere

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 


Etsimme radioteknisten tiedustelu- ja valvontajärjestelmien suunnittelu-, tutkimus- ja kehitystehtäviin Tampereelle

FPGA-SUUNNITTELIJAA

Järjestelmämme ovat laajakaistaisia kompleksisia nykyaikaisin teknologioin tehtyjä kokonaisuuksia ja tehtävässä vastaat niihin kuuluvien FPGA-piirien digitaalisuunnittelusta. Työ sisältää FPGA-lohkojen suunnittelua, toteutusta, simulointeja ja testausta uusimman sukupolven moderneille järjestelmäpiireille. Ensisijaisesti toteutuksessa on käytössä VHDL, mutta System Verilog:n osaaminen katsotaan tehtävässä eduksi. Aiempi kokemus SoC-piireistä, signaalikäsittelystä ja/tai tietoliikennetekniikasta auttaa sinua pääsemään nopeasti vauhtiin tehtävässä. 

Projektistamme voit lukea lisää täältä: https://www.patriagroup.com/fi...

Ryhmässämme on noin 30 huippuammattilaista tekemässä tutkasignaalitiedusteluun liittyviä asioita. Ryhmästämme löytyy laaja-alaista osaamistaustaa tekniseltä saralta, esimerkiksi laaja repertuaari antenneista, RF:stä, HW:stä, signaalinkäsittelystä ja moninaisista softateknologioista. Taustalta tiimimme koostuu pääsääntöisesti diplomi-insinööreistä ja muutamista tekniikan tohtoreista. Töitä tehdään Scrum-tiimeissä SAFe:n mukaisesti, ja ilmapiiri porukassa on erittäin hyvä! 

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä Tampereen toimipisteemme erityislaatuisessa toimintaympäristössämme. Saat hyödyntää osaamistasi ja oppia uutta mielenkiintoisten projektien parissa kokeneiden ammattilaistemme ja osaavien esimiestemme tuella. Työ ei sisällä matkustamista.  Haluamme, että viihdyt työssäsi! Saat käyttöösi ison yrityksen edut, kuten monipuoliset urakehitysvaihtoehdot ja työterveysedut. Arvostamme myös vapaa-aikaasi, joten meillä pystyt tasapainottamaan työn ja vapaa-ajan joustavasti.


Miksi Patria? 

Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.  

Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.  

Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 

Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. 


Haluaisitko olla osa tarinaamme? 

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haku on auki 2.8.2022 saakka. Käsittelemme hakemuksia heinäkuun viimeisestä viikosta alkaen.

Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Kaisa (kaisa@porkkanajakeppi.fi), p. 044 588 6109, parhaiten tavoitettavissa 23.6. saakka ja Sonja (p. 050 337 2144), tavoitettavissa 8.7. saakka. 25.7. jälkeen tavoitat meidät molemmat parhaiten. Pahoittelemme, että rekrytointiprosessissamme on kesälomien mittainen tiedustelutauko. Käsittelemme hakemuksia viimeistään heinäkuun viimeisestä viikosta alkaen ja haastattelut alkavat elokuussa.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään henkilön luvalla perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Prosessiimme kuuluu myös lääkärintarkastus ja huumausainetesti.

Hakuaika alkaa: 14.06.2022 17:40Hakuaika päättyy: 02.08.2022 23:59

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Tampere