PCB DESIGNER/ Operations, Tampere

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset.

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Operations-yksikkömme vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä tuotantolinjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration. 


Haemme Systems&Integrations yksikköön, Datalink-ryhmäämme Tampereelle kokenutta elektroniikan piirilevy/layout -suunnittelijaa

PCB DESIGNER -tehtävään

Me Patrialla edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. Tuottamamme ratkaisut ja järjestelmät ovat teknisesti vaativia, joten parhaat ratkaisut syntyvät vain saumattoman yhteistyön tuloksena. Etsimme nyt uuteen rooliin PCB-suunnittelijaa. Pääset osaksi CANDL -tuotteemme kehitystiimiä, jossa tehtäväsi koostuvat monipuolisista töistä elektroniikan parissa. Tehtävässä pääset mukaan monipuolisesti myös muihin Patrian tuotekehitysprojekteihin, kuten MUSCL -passiivitutkan pariin.

Päätehtäväsi on tietoliikenne- ja RF-teknisesti haastavien piirilevyjen suunnittelu, mutta työnkuvaan kuuluu myös muuta analogia- tai digitaalilevyjen suunnittelua. Kokeneet elektroniikkasuunnittelijamme ovat tukenasi suunnittelun joka vaiheessa. Taustastasi riippuen vastuullasi tulee mahdollisesti olemaan myös komponenttikirjastojen ylläpito ja kehittäminen. Rooliisi kuuluu lisäksi kokonaisvaltaisesti piirilevyjen valmistusdokumentaation luonti sekä toimittajien koordinointi hankintavaiheessa yhdessä muun organisaation ml. hankintatoimen ja logistiikan kanssa.

Toivomme, että ymmärrät piirilevysuunnittelun osalta niin RF-, analogia- kuin digitaalitekniikan nykyaikaiset teknologiat, tuotteet, liittyvät standardit sekä parhaat käytännöt ja omaat useamman vuoden kokemuksen vähintään joissain edellä mainituista. Työkalunamme on Altium, jonka osalta odotamme sujuvaa hallintaa. Tyyppinä olet joviaali, omaat hyvät tiimityötaidot ja pystyt myös itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme sinulta pitkäjänteisyyttä, positiivisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä. 

Pääset osaksi rentoa, laaja-alaista tiimiämme, jossa on asiantuntijoita niin softan, elektroniikan kuin signaalinkäsittelynkin saralta. Tuotteet ja toimintamme Systems&Integrations -yksikössämme ovat hyvin monipuolisia ja varmasti teknologian huipulla. Pääset varmuudella toimimaan monen kokoisissa projekteissa isoissa ja pienemmissä rooleissa. Saat hyödyntää osaamistasi ja oppia uutta mielenkiintoisten teknologioiden parissa kokeneiden ammattilaistemme ja osaavien esihenkilöidemme tuella. Mutta aina, lopputuloksen on pakko toimia.


Miksi Patria?

Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.

Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.

Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.

Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.


Haluaisitko olla osa tarinaamme? 

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haku on auki 7.8.2022 saakka.

Lisätietoja paikasta antavat rekrykumppanimme Kaisa (p. 044 588 6109), tavoitettavissa 23.6. saakka ja Sonja (p. 050 337 2144), tavoitettavissa 8.7. saakka. 25.7. jälkeen tavoitat meidät molemmat parhaiten. Pahoittelemme, että rekrytointiprosessissamme on kesälomien mittainen tiedustelutauko. Käsittelemme hakemuksia viimeistään heinäkuun viimeisestä viikosta alkaen ja haastattelut alkavat elokuussa.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.

Hakuaika alkaa: 14.06.2022 13:40Hakuaika päättyy: 07.08.2022 23:59

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Tampere