Testausasiantuntija / Operations, Tampere

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. 

Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com

Patrian Operations-yksikkö vastaa tuotannosta ja toimitusketjusta. Operations koostuu neljästä linjasta: Airframe and Structures / Engine, Components and Training / Land / Systems & Integration.  

 

Etsimme nyt Systems & Integrations -yksikköömme vakituiseen työsuhteeseen

TESTAUSASIANTUNTIJAA

ottamaan roolia yhteiskuntamme turvallisuustoimintaan liittyvässä ohjelmistokehityshankkeessa! 

Nimettynä istumapaikkanasi tässä tehtävässä toimii Tampereen toimipisteemme, mutta voit fyysisesti työskennellä melkein mistä päin Suomea tahansa, kunhan sinulla on valmiutta vierailla kotitoimistollasi tarvittaessa. 

Tässä tehtävässä olet se, joka varmistaa, että toteutus toimii suunnitelmien mukaan sekä turvaat Web pohjaisten ratkaisuiden toimivuuden. Vastaat järjestelmätason testeistä toteutetuille ominaisuuksille. Pääset osaksi ohjelmistoalan ammattilaisista koostuvaa monipuolista ja taitavaa feature-tiimiä. Tiimissä olet vahvasti mukana vaikuttamassa sovelluksen kehittämiseen, sekä kehität testausautomaation vastaamaan tuotannon tarpeita turvaten järjestelmämme toimivuuden turvallisuuden takaajana. Työssäsi tulet myös koordinoimaan yhteistestausta asiakkaan kanssa ja pääset esittelemään järjestelmää sekä kouluttamaan asiakkaita.

Tehtävässä kyseessä on web-pohjainen järjestelmä; HTML, JavaScript sekä selaimet. Testiautomaatiossa käyttämiämme työkaluja ovat Robot Framework, Selenium, Python ja Java, sekä työssä pääset tekemisiin myös CI:n ja DevOps:in kanssa.

Etsimme tiimiimme ensisijaisesti jo hieman kokemusta testausautomaatiosta omaavaa asiantuntijaa.  Olemme kuitenkin myös kiinnostuneita juniorista, jolla on ohjelmistotekniikan perusteet hallussa, kiinnostusta esimerkiksi harrastaneisuuden kautta kehittää omaa osaamistaan ja halu rakentaa uraa nimenomaan testausautomaation suuntaan. Olet sitten junnu tai sennu, kaipaamme sinulta teknisen näppäryyden lisäksi ennen kaikkea oma-aloitteisuutta ja vastuuntuntoa projektin luonteeseen peilaten. 

Meillä tavalliset ihmiset löytävät merkityksellisyyden monipuolisista projekteistamme: kehitämme yhteiskuntamme turvallisuustoiminnan kannalta kriittistä johtamisjärjestelmää viranomaiskäyttöön. Rakennamme ylpeydellä kansallista tilannekuvaa ja turvallisuutta.

 

Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset!

Turvaa yhteiskunnalle: Patrialla edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.  

Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.  

Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.  

Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.  

Kiinnostuitko?

Jos mielenkiintosi heräsi, juttelisimme mielellämme kanssasi sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Lisätietoja paikasta antavat rekrykumppanimme Kaisa, puh. 044 5886109, parhaiten tavoitettavissa perjantaisin klo 8.30-11.30 (pl. viikot 26-29) ja Tina puh. 050 465 7404, tavoitettavissa keskiviikkoisin klo 10-12 (pl. viikot 29-30).

Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. Haku on auki 7.8.2022 saakka, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään henkilön luvalla perusmuotoinen turvallisuus­selvitys. Prosessiimme kuuluu myös lääkärintarkastus ja huumausainetesti.

Hakuaika alkaa: 08.06.2022 15:00Hakuaika päättyy: 07.08.2022 23:59

Jaa ilmoitus