Avoin hakemus / Patria

Miksi Patria?


Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Patriassa teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä. Patria on työpaikka, jossa sinä ratkaiset!

Patrialaisia osaajia on yhteensä lähes 3000 usealla paikkakunnalla Suomessa ja ulkomailla.

Liiketoimintamme:

Aviation-liiketoiminta tarjoaa lentokoneiden ja helikoptereiden elinkaaren tukipalveluita, kaasuturbiini- ja dieselmoottorihuoltoja sekä lentäjäkoulutusta. Tehtävämme on taata asiakkaillemme paras suorituskyky ja käytettävyys turvallisuuskriittisissä tehtävissä. Toimipaikat ovat Halli, Linnavuori, Pirkkala, Tampere, Tikkakoski ja Utti

Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, joka tarjoaa tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisen ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen. Toimipaikat ovat Espoo, Halli ja Tampere.

International Support Partnerships (ISP) -liiketoiminta hakee elinjaksopalveluissa kansainvälistä kasvua. Kasvun pääsuuntina ovat huoltokumppanuudet puolustusvoimien kanssa sekä helikoptereiden elinkaaren tukipalvelut. Toimipaikkamme ovat tällä hetkellä Ruotsissa Tukholma ja Linköping, Belgiassa Liege sekä Virossa Tallinna ja Võru. 

Land-liiketoiminta on panssaroitujen pyöräajoneuvojen ja kranaatinheitinjärjestelmien sekä niihin liittyvien järjestelmäratkaisujen ja elinkaaren tukipalvelujen vahva erikoisosaaja. 

Aerostructures-liiketoiminta suunnittelee ja valmistaa vaativia, komposiittisia lentokonerakenteita. 

Kehitämme jatkuvasti toimintojamme vastaamaan alan haasteisiin, joten huomenna saatamme tarvita juuri sinun osaamistasi. Mikäli meillä ei nyt ole sinulle sopivaa tehtävää tarjolla, voit jättää avoimen hakemuksen, jossa kerrot osaamisestasi ja sinua kiinnostavista tehtävistä. Otamme sinuun yhteyttä, mikäli kiinnostustasi vastaava tehtävä avautuu.

Lisätietoja Patria-konsernista löydät nettisivuiltamme.

Hakuaika alkaa: 12.07.2021 00:00Hakuaika päättyy: 31.12.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys