Prosessityöntekijä / Aviation, Linnavuori

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Aviation-liiketoiminta tarjoaa lentokoneiden ja helikoptereiden elinkaaren tukipalveluita, kaasuturbiini- ja dieselmoottorihuoltoja sekä lentäjäkoulutusta. Tehtävämme on taata asiakkaillemme paras suorituskyky ja käytettävyys turvallisuuskriittisissä tehtävissä.

Nyt haemme Nokian Linnavuoreen

PROSESSITYÖNTEKIJÄÄ 

huollettavien dieselmoottorien komponenttien ja osien pesu- ja puhdistustehtäviin.

Tehtäviin kuuluvat moottorin osien pesua ja puhdistusta mm. kammiopesukoneilla, painepesurilla, upottamalla kemiallisiin pesuliuoksiin sekä lasikuula- ja alumiinioksidipuhalluksella.

Työtehtäviin lisätään myöhemmin allaslinjaston pesuliuosten kunnonseuranta, altaiden puhdistus ja pesuliuosten vaihto. Lisättäviä tehtäviä ovat myös maalaukseen valmisteltavien moottoreiden suojausteippaus ja maalauksesta tulleiden moottoreiden suojauksien purkaminen sekä loppuvarustelu.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • soveltuvaa teknisen alan ammatillista koulutusta ja/tai soveltuvaa työkokemusta 
  • soveltuvuutta mekaanisten laitteiden parissa työskentelyyn 
  • tarkkuutta, järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja kykyä noudattaa ohjeita tarkasti 
  • yhteistyökykyä sekä pitkäjänteistä ja huolellista työotetta 
  • valmiutta 2-vuorotyöhön.

Arvostamme myös hyvää englannin kielen taitoa.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän dieselmoottorien parissa, oman työyhteisön tuen sekä Patria-konsernin henkilöstöetuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotannon esimies Susanna Vihinen puh. 040 869 2599 tai etunimi.sukunimi@patriagroup.com.

Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.  
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.  
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.  
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.
Hakuaika alkaa: 29.04.2021 08:00Hakuaika päättyy: 23.05.2021 23:00

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Nokian Linnavuori