Kesätyöntekijä: Nimikekirjaston kehittäjä / Systems, Tampere

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com
 
 Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmäosaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

 

Etsimme Tampereelle kesäharjoittelijaa tai juuri valmistunutta vuorotteluvapaan sijaista

NIMIKEKIRJASTON YLLÄPITOTEHTÄVÄÄN

kehittämään ja ylläpitämään Patrian Systems-liiketoiminnan nimikekirjastoa.

Työtehtävät sisältävät:

  • nimikkeistön päivittämistä tarvittavilta osin asiantuntijoiden avustamana,
  • komponenttikirjastojen ajantasaistamista ja komponenttitietojen yhdenmukaistamista sekä
  • dokumentointitehtäviä ja jatkokehityskohteiden määritystä havaittujen puutteiden perusteella.

Tehtävässä suoriutumisessa auttavat hyvät tekniset yleistiedot, aktiivinen oma-aloitteinen ote työn tekemiseen sekä perustiedot ja taidot mekaniikkasuunnittelusta ja/tai tuoterakenteista. Osaaminen mekaniikkasuunnittelun työkaluista ja tuotetiedonhallintajärjestelmistä ovat eduksi.
 
 Tehtävässä pääset näkemään käytännön tuotetiedonhallinnan haasteet. Tukenasi ovat Systems-liiketoiminnan asiantuntijat ja suunnittelijat, jotka varmistavat työtehtävissä onnistumisen. Tehtävä on määräaikainen kesätyö ja se sopii hyvin alaa opiskelevalle tai vastavalmistuneelle.

Jätä hakemuksesi viimeistään 15.4.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan puitteissa ja tehtävä täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä. Mikäli olet juuri valmistunut ammattikorkea- tai korkeakoulusta ja ilmoittautunut työnhakijaksi, ilmoita hakemuksessasi, jos olet kiinnostunut vuorotteluvapaan sijaisuudesta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa tuoteryhmäpäällikkö Sami Lehtonen, puh 040-8692367, sami.lehtonen@patriagroup.com

Huomioitavaa on, että vuoden 2021 kesäkuukaudet vaativat suurella todennäköisyydellä erityisjärjestelyjä toimistolla tapahtuvien lähitöiden ja kotoa käsin suoritettavien etätöiden suhteen. Vallitseva tilanne tullaan ottamaan huomioon tarvittavin järjestelyin.


 Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.
Hakuaika alkaa: 09.03.2021 08:00Hakuaika päättyy: 15.04.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys