NDT-tarkastaja / Aviation, Halli

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.
Aviation-liiketoiminta tarjoaa lentokoneiden ja helikoptereiden elinkaaren tukipalveluita, kaasuturbiini- ja dieselmoottorihuoltoja sekä lentäjäkoulutusta. Tehtävämme on taata asiakkaillemme paras suorituskyky ja käytettävyys turvallisuuskriittisissä tehtävissä.

Haemme Jämsän Halliin

NDT-TARKASTAJAA

lentokonerakenteiden ja laitteiden korjauksiin, modifikaatioihin sekä osavalmistuksiin.

Tarkastajana vastaat lentokonelevytyön tarkastuksista ja rakenteiden NDT-tarkastusten toteuttamisesta. Osallistut uusien tarkastus- ja tuotantomenetelmien kehittämisprojekteihin suunnittelun ja tuotannon kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
•    teknistä koulutusta (AMK-insinööri, teknikko, lentokoneasentaja)
•    kokemusta NDT-työstä ja mielellään yhden menetelmän (RT, UT, ET, MT, PT) voimassa olevaa valtuutusta
•    tarkkuutta ja päätöksentekokykyä
•    itsenäistä työskentelytapaa ja pitkäjänteisyyttä
•    halua oman osaamisen kehittämiseen
•    ryhmätyövalmiutta
•    matkustusvalmiutta
•    mahdollisuutta vuorotyöskentelyyn
•    englannin kielen taitoa

Katsomme eduksi lentokonealan tuntemuksen.

Haemme henkilöä kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Olemme valmiit kouluttamaan tarvittavat NDT-menetelmät.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja mahdollisuuden kehittyä ilmailun ammattilaisena sekä Patria-konsernin henkilöstöedut. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä työmme ja työtapojemme jatkuvaan parantamiseen. Sinulla on mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa ja kehittämässä toimintaamme.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antavat NDT tiimiesimies Jouko Lahti 040 869 3203, NDT asiantuntija Christian Stenroos 040 869 3960 ja tuotantopäällikkö Kai Lehtoväre 040 869 3492.

Miksi Patria?
1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
4. Mahtava porukka
meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Hakuaika alkaa: 22.02.2021 13:00Hakuaika päättyy: 14.03.2021 23:00

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Jämsän Halli