Kesäharjoittelija, turvallisuustekniikan toimihenkilötehtävät / Land, Hämeenlinna

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Land-liiketoiminta on panssaroitujen pyöräajoneuvojen ja kranaatinheitinjärjestelmien sekä niihin liittyvien järjestelmäratkaisujen ja elinkaaren tukipalvelujen vahva erikoisosaaja.


Haemme nyt Hämeenlinnaan

KESÄHARJOITTELIJAA TURVALLISUUSTEKNIIKAN TOIMIHENKILÖTEHTÄVÄÄN

Tehtävässä osallistut ohjeistustemme varoitusten hallintaan tuotetuen tiimin avulla. Lisäksi työ sisältää muita turvallisuustekniikkaan ja dokumentaatioon liittyviä työtehtäviä. Tehtävässä pääset toimimaan myös läheisessä yhteistyössä eri toimintojen kanssa. Työtä on mahdollista tehdä ainakin osittain etänä tai Tampereen toimipisteeltä.

Odotamme sinulta oma-aloitteista ja aktiivista otetta tekemiseen. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, sekä työtä pelkäämättömän asenteen. Aikaisempi kokemus turvallisuustekniikan alalta katsotaan eduksi. 

Huomioithan, että Patriassa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Työsuhde meillä voi alkaa vasta, kun turvallisuusselvitys on hyväksytty.

Hakuaika on 7.3.2021 asti. Hae tehtävää osoitteessa www.patriagroup.com mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään sitä mukaa, kun sopiva henkilö löytyy.

Tarjoamme monipuolisia harjoittelijatehtäviä, käytännönläheistä kokemusta työelämästä sekä mahdollisuuden oppia mielenkiintoisen alan ammattilaisilta. 

MIKSI PATRIA?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Työtehtävä on määräaikainen ja ajoittuu aikavälille 01.05. – 30.08.2021 / sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa tuotetukijohtaja Ville Kaikkonen 040 869 6754 ja system safety tiiminvetäjä Marko Jokio 040 869 6736. 

Hakuaika alkaa: 22.02.2021 10:00Hakuaika päättyy: 07.03.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Hämeenlinna