Ympäristöpäällikkö / Halli

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Etsimme nyt Jämsän Halliin

YMPÄRISTÖPÄÄLLIKKÖÄ

Kiinnostaako sinua kehittää ympäristöjärjestelmää yritykselle, joka on osa yhteiskuntamme kriittistä turvallisuustoimintaa?

Ympäristöpäällikkönä toimit kolmen liiketoiminnan ympäristöjärjestelmän kehittämisessä ja ylläpidossa. Seuraat aktiivisesti ympäristömääräysten/-ohjeistuksen kehittymistä, pidät yhteyttä alan viranomaisiin ja työskentelet yhteistyössä asiakkaiden kanssa ja viet ympäristöasioita eteenpäin määrätietoisesti ja tuloksellisesti. Vaikutat konsernin ympäristötyöryhmässä ja linkityt alan toimijoihin ja etsit toimivia ratkaisuja liiketoimintojen ympäristöhaasteisiin.  Vastaat ympäristöjärjestelmälle asetettavista tavoitteista ja pidät huolen siitä, että liiketoiminnoissa vastuulliset henkilöt tekevät oman osuutensa ympäristön parantamiseksi.

Hakijalta edellytetään
•    vankkaa ympäristöjärjestelmien tuntemusta
•    ympäristölainsäädännön tuntemusta
•    kokemusta viranomaisyhteistyöstä
•    ympäristöstandardin ISO 14001 hyvää osaamista
•    yhteistyökykyä
•    hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
•    käytännönläheistä lähestymistapaa ongelmanratkaisuissa
•    asioiden vahvaa organisointi- ja delegointikykyä
•    matkustusvalmiutta kotimaassa
•    tehtävään soveltuvaa vähintään opisto-/korkeakoulutasoista koulutusta

Lisäksi arvostamme kokemusta ympäristöluvista, ympäristöinvestointien suunnittelusta ja läpiviennistä, hiilijalanjälkilaskennasta sekä toimimista matriisiorganisaatiossa.
 
Toivottavasti saimme sinut kiinnostumaan! Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi pikimmiten. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys.

Lisätietoja tehtävästä antavat:
Vaatimuksenmukaisuusjohtaja (Aviation), Kimmo Prusila, 0408692999
Laatupäällikkö (Aerostructures), Mirka Laakso, 0505923447
Laatujohtaja (Systems), Juha Kuismanen, 0408692450
Sähköpostitse etunimi.sukunimi@patriagroup.com

Miksi Patria?
1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
3. Keskity tärkeimpään:  tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Hakuaika alkaa: 19.02.2021 14:00Hakuaika päättyy: 07.03.2021 23:00

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Jämsän Halli