Kesäharjoittelija, logistiikka / Land, Hämeenlinna

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Land-liiketoiminta on panssaroitujen pyöräajoneuvojen ja kranaatinheitinjärjestelmien sekä niihin liittyvien järjestelmäratkaisujen ja elinkaaren tukipalvelujen vahva erikoisosaaja.


Haemme nyt Hämeenlinnaan

KAHTA KESÄTYÖNTEKIJÄÄ LOGISTIIKKAOSASTOLLE

Logistiikkatyöntekijänä tehtävänäsi on huolehtia materiaalivirroista Patria Landin sisäisille ja ulkoisille asiakkaille. Tehtäviisi kuuluu monipuolisesti eri varastotoimintoja pitäen sisällään varastojärjestelyt, materiaalien lähetys, vastaanotto, kerääminen sekä inventointi.

Odotamme sinulta tiimityöskentelytaitoja, oma-aloitteisuutta, palveluhenkisyyttä sekä nopeaa oppimis- ja omaksumiskykyä. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset lisäksi hyvää asennetta, ahkeraa sekä järjestelmällistä toimintatapaa ja vastuunkantoa. Arvostamme kokemusta terminaali- tai varastotyöskentelystä, materiaalinkäsittelykoneiden käyttötaitoa sekä varastonhallinnan tietojärjestelmien tuntemusta (toiminnanohjausjärjestelmä, PDM). Annamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän hyvässä työilmapiirissä.

Huomioithan, että Patriassa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Työsuhde meillä voi alkaa vasta, kun turvallisuusselvitys on hyväksytty.

Hakuaika on 28.2.2021 asti. Hae tehtävää osoitteessa www.patriagroup.com mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään sitä mukaa, kun sopiva henkilö löytyy.

Tarjoamme monipuolisia harjoittelijatehtäviä, käytännönläheistä kokemusta työelämästä sekä mahdollisuuden oppia mielenkiintoisen alan ammattilaisilta. 

MIKSI PATRIA?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Työtehtävä on määräaikainen ja ajoittuu aikavälille 01.05. – 30.09.2021 / sopimuksen mukaan. 

Lisätietoja tehtävästä antaa logistiikkapäällikkö Ossi Katajisto, puh. 040 869 6624. Tiedustelut arkisin klo. 9:00 – 11:00.

Hakuaika alkaa: 17.02.2021 08:00Hakuaika päättyy: 28.02.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Hämeenlinna