Kesäharjoittelija, hitsaamon tuotannolliset tehtävät / Land, Hämeenlinna

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Land-liiketoiminta on panssaroitujen pyöräajoneuvojen ja kranaatinheitinjärjestelmien sekä niihin liittyvien järjestelmäratkaisujen ja elinkaaren tukipalvelujen vahva erikoisosaaja.


Haemme nyt Hämeenlinnaan

KESÄHARJOITTELIJAA TUOTANNOLLISIIN TEHTÄVIIN HITSAAMOON

Haemme harjoittelijaa hitsaamoon hitsaustehtäviin, sekä erilaisiin avustaviin tehtäviin hitsareiden tueksi.

Odotamme sinulta jo ennestään jonkin verran kokemusta hitsauksesta (Mig, Tig) ja muista metallitöistä, sekä alaan liittyviä opintoja. Tärkeintä on kuitenkin aktiivinen ja työtä pelkäämätön työskentelyote sekä oikea asenne.

Huomioithan, että Patriassa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Työsuhde meillä voi alkaa vasta, kun turvallisuusselvitys on hyväksytty.

Hakuaika on 28.2.2021 asti. Hae tehtävää osoitteessa www.patriagroup.com mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään sitä mukaa, kun sopiva henkilö löytyy.

Tarjoamme monipuolisia harjoittelijatehtäviä, käytännönläheistä kokemusta työelämästä sekä mahdollisuuden oppia mielenkiintoisen alan ammattilaisilta. 

MIKSI PATRIA?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Työtehtävä on määräaikainen ja ajoittuu aikavälille 01.04. – 30.09.2021 / sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa verstaspäällikkö Vesa Sakkinen, puh. 040 869 6637. Tiedustelut arkisin klo. 9:00 – 11:00.

Hakuaika alkaa: 17.02.2021 08:00Hakuaika päättyy: 28.02.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Hämeenlinna