Kesäharjoittelija, tuotannon toimihenkilötehtävät / Land, Hämeenlinna

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Land-liiketoiminta on panssaroitujen pyöräajoneuvojen ja kranaatinheitinjärjestelmien sekä niihin liittyvien järjestelmäratkaisujen ja elinkaaren tukipalvelujen vahva erikoisosaaja.


Haemme nyt Hämeenlinnaan

KESÄHARJOITTELIJAA TUOTANNON TOIMIHENKILÖTEHTÄVIIN

Tehtävässä osallistut tuotantoprosessin suunnitteluun, ohjaukseen ja valvontaan muun tuotantohenkilöstön kanssa. Lisäksi työ sisältää työnohjaamista ja ohjeistuksen laatimista. Toimit läheisessä yhteistyössä useiden eri toimintojen kanssa. Päätyökalunasi on PDM ja ERP-järjestelmät sekä muut toimisto-ohjelmat.

Odotamme sinulta vähintään tyydyttävää englannin kielen taitoa sekä näppäryyttä järjestelmien omaksumisessa. Olet oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen. Sinulla saattaa olla alalle sopivaa koulutusta / kokemusta, mutta tärkeintä on kuitenkin aktiivinen työskentelyote ja oikea asenne. 3D suunnitteluohjelmistojen osaaminen ja ymmärrys on toivottavaa.

Huomioithan, että Patriassa työsuhteen edellytyksenä on viranomaisen antama turvallisuushyväksyntä. Työsuhde meillä voi alkaa vasta, kun turvallisuusselvitys on hyväksytty.

Hakuaika on 28.2.2021 asti. Hae tehtävää osoitteessa www.patriagroup.com mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään sitä mukaa, kun sopiva henkilö löytyy.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä, käytännönläheistä kokemusta työelämästä sekä mahdollisuuden oppia sotilasajoneuvojen tekniikkaa osaavassa ja hyvässä tiimissä. 

MIKSI PATRIA?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Työtehtävä on määräaikainen ja ajoittuu aikavälille 01.03. – 30.09.2021 / sopimuksen mukaan.

Lisätietoja antaa osastopäällikkö (tuotteistaminen) Janne Pulkkinen, puh 040 869 6872. Tiedustelut arkisin klo. 9:00 – 11:00.

 


Hakuaika alkaa: 17.02.2021 07:00Hakuaika päättyy: 28.02.2021 23:59

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Hämeenlinna