Kesäharjoittelija, lentomoottoriasennus / Aviation, Linnavuori

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.  

Aviation-liiketoiminta tarjoaa lentokoneiden ja helikoptereiden elinkaaren tukipalveluita, kaasuturbiini- ja dieselmoottorihuoltoja sekä lentäjäkoulutusta. Tehtävämme on taata asiakkaillemme paras suorituskyky ja käytettävyys turvallisuuskriittisissä tehtävissä.


Nyt haemme Nokian Linnavuoreen

KESÄHARJOITTELIJOITA

tuotannon avustamiseen ja/tai tuotantotehtäviin hakijan koulutuksesta ja kokemuksesta riippuen. 

Olet 18 vuotta täyttänyt koneasentajan, lentokoneasentajan tai muun teknisen ammatillisen koulutusohjelman opiskelija tai lähiaikoina valmistunut. Arvostamme myös englannin kielen taitoa ja aikaansaavaa työotetta.

Harjoittelijan työsuhde on määräaikainen ja voi ajoittua 1.6.-31.8.2020 väliselle ajalle.

Tehtävään valituista henkilöistä tehdään henkilöturvallisuusselvitys.

Tarjoamme monipuolisia harjoittelijatehtäviä, käytännönläheistä kokemusta työelämästä sekä mahdollisuuden oppia alan ammattilaisilta.

Pyrimme vahvistamaan valinnat maaliskuun aikana. 


Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.
Hakuaika alkaa: 16.02.2021 08:00Hakuaika päättyy: 28.02.2021 23:00

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Nokian Linnavuori