Lentokonesähköasentaja / Aviation, Halli

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.
Aviation-liiketoiminta tarjoaa lentokoneiden ja helikoptereiden elinkaaren tukipalveluita, kaasuturbiini- ja dieselmoottorihuoltoja sekä lentäjäkoulutusta. Tehtävämme on taata asiakkaillemme paras suorituskyky ja käytettävyys turvallisuuskriittisissä tehtävissä.

Haemme nyt Halliin

LENTOKONESÄHKÖASENTAJAA

GO-koneiden modifikaatioasennustehtäviin.

Olet tiimihenkinen ja sinulla on positiivinen työote. Pystyt työskentelemään oma-aloitteisesti, järjestelmällisesti, yksin tai ryhmässä ja noudatat ohjeita tarkasti. Omaksut uusia asioita nopeasti ja osaat soveltaa oppimaasi käytäntöön.

Tehtävän hoitaminen edellyttää
•    lentokoneasentajan peruskoulutusta
•    kokemusta lentokoneiden sähkömodifikaatioista
•    vähintään tyydyttävää englannin kielen taitoa
•    tietotekniikan perusosaamista
•    kykyä toimia muuttuvissa työtilanteissa
•    ryhmätyökykyä ja joustavuutta
•    huolellisuutta, pitkäjänteisyyttä ja keskittymiskykyä.

Tehtävä on määräaikainen 31.12.2022 asti. Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen työhösi sekä monipuolisen ja vastuullisen tehtävän. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin sekä työmme ja työtapojemme jatkuvaan parantamiseen. Sinulla on mahdollisuus olla mukana vaikuttamassa ja kehittämässä toimintaamme.

Tahdomme sinut mukaan ammattitaitoiseen tiimiimme!

Lisätietoja tehtävästä antavat tuotannon esimies Petri Mäkinen, 040 869 3421 tai tuotantopäällikkö Raimo Ahonen, 040 869 3425.

Miksi Patria?
1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Hakuaika alkaa: 16.02.2021 13:00Hakuaika päättyy: 07.03.2021 23:00

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Jämsän Halli