Kesäharjoittelija, lujuuslaskenta / Aviation, Tampere ja Halli

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.
Aviation-liiketoiminta tarjoaa lentokoneiden ja helikoptereiden elinkaaren tukipalveluita, kaasuturbiini- ja dieselmoottorihuoltoja sekä lentäjäkoulutusta. Tehtävämme on taata asiakkaillemme paras suorituskyky ja käytettävyys turvallisuuskriittisissä tehtävissä.

Haemme Tampereelle ja Jämsän Halliin

KESÄHARJOITTELIJOITA

lentoteknisiin suunnittelu- ja lujuusanalyysitehtäviin.

Arvostamme:
•    lentotekniikan perusteiden tuntemusta ja kiinnostusta ilmailualaa kohtaan
•    hyvin suoritettuja teknisen suunnittelun ja lujuusopin yliopisto- tai korkeakouluopintoja
•    suunnittelu- ja lujuuslaskentakokemusta sekä näiden alojen ATK-ohjelmistojen käyttötaitoa

Tehtävä on määräaikainen kesäharjoittelijan tehtävä.

Työsuhde edellyttää henkilöturvallisuusselvityksen tekemistä ja viranomaisen hyväksyntää.

Tarjoamme mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen sekä kokemukseen ilma-aluksiin liittyvästä suunnittelusta ja lujuuslaskennasta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Lentoteknisen analyysiryhmän esimies Mikko Orpana, 040 869 2633 ja Taistelukonesektorin suunnittelupäällikkö Janne Linna, 040 869 3663.


Miksi Patria?
1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Hakuaika alkaa: 10.02.2021 08:00Hakuaika päättyy: 28.02.2021 23:00

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Tampere ja Halli