Ohjelmistokehittäjä / Espoo, Systems

Patria on työpaikka, jossa autat turvaamaan yhteiskuntaa. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta patriagroup.com


Systems-liiketoiminta on ohjelmisto-osaamisen ja järjestelmäintegroinnin huippuyksikkö, jossa rakennetaan ylpeydellä sekä kansallista että kansainvälistä tilannekuvaa ja turvallisuutta. Tarjoamme asiakkaillemme tiedustelu-, valvonta- ja johtamisjärjestelmiä sekä niiden elinkaaren tukipalveluita uusimpia teknologioita hyödyntäen. Järjestelmä-osaamisemme ydintä ovat tilannetietoisuuden keräämiseen ja esittämiseen liittyvien järjestelmien ja tuotteiden toimittaminen.

https://www.youtube.com/watch?v=s8mLsdosGtM&feature=youtu.be


Valitse työpaikka, jossa sinä ratkaiset!

Haemme Espooseen osaavaa

OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ  

ammattitaitoiseen ja mukavaan tiimiin.


Miksi sinun kannattaa tarttua tähän mahdollisuuteen?

Tässä roolissa pääset huippuosaajista koostuvan Scrum-tiimin kanssa toteuttamaan Suomen puolustusvoimien sotavarustusta vaikuttamisen, taistelunjohdon sekä tilannekuvan alueilta.

Projekti johon sinua etsimme on vielä suunnitteluvaiheessa. Korvaamme asiakkaan olemassa olevan järjestelmän uudellla. Lisäksi kehitämme uusia ominaisuuksia asiakkaamme jo olemassa oleviin järjestelmiin ja uudistamme samalla arkkitehtuuria ja teemme uusia mikropalveluita moderneilla teknologioilla. Pääset vaikuttamaan myös tuotteemme teknologiavalintoihin ja arkkitehtuuriin ja halutessasi pääset tekemään ohjelmistokehityksen kaikkia osa-alueita koodaamisen lisäksi esimerkiksi vaatimustenmäärittelyä, testausta ja asiakasrajapinnassa toimimista. 

Meillä pääset tekemään työtä aidosti merkityksellisten asioiden äärellä. Järjestelmät ovat mielenkiintoisia, laajoja ja osa yhteiskuntamme kriittistä turvallisuustoimintaa. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme suuren talon edut ja etenemismahdollisuudet sekä kilpailukykyisen palkan. Toimintamme on vakaata, työntekijöiden viihtyvyyteen panostetaan ja yhteishenki on hyvä. Tästä syystä työsuhteemme ovat pitkiä ja vaihtuvuus pientä.


Mitä sinun pitää osata jotta pärjäät tässä roolissa?

Sinun pitää olla kova tekijä! Mekin olemme, eikä nyt ei ole aikaa opettaa. Korkeakouluopinnot tietotekniikasta tai ohjelmistokehityksestä antavat oikean pohjan tässä roolissa onnistumiseen. Ohjelmointikielistä hyötyä sinulle on eritysesti Javan käyttökokemuksesta ja Linux ympäristöstä. Katsomme eduksesi myös sen, jos osaat todella hyvin jonkin muun teknologian. Avainsanoja/teknologioita tehtävän sisältöön ovat Vue, Spring, microservice, REST, JSON, Git, Docker, Jenkins, SonarQube tms. 

Asenteeltasi olet ikuinen utelias oppija, haluat kehittyä jatkuvasti ja omaksua uutta. Meillä kaikilla täällä on positiivinen ja ratkaisukeskeinen asenne, toivomme sitä myös sinulta. Sujuva suomenkielen kirjallinen ja suullinen taito välttämätöntä tässä tehtävässä.

Jos mielenkiintosi heräsi ja tunnistat itsesi yllä olevasta listasta, juttelisimme mielellämme kanssasi lisää sinusta, Patriasta työnantajana sekä työn teknisemmistä yksityiskohdista. Kyseessä on vakituinen, kokopäiväinen työ. Työn sijaintipaikka on Otaniemessä hyvien kulkuyhteyksien päässä (Tekniikantie 12, Espoo). Työn luonteesta ja turvallisuuskriittisyydestä johtuen, sitä ei voi tehdä etänä. 


Haluaisitko olla osa tarinaamme? 

Kerro itsestäsi meille jättämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta 2.3.2021 mennessä. Laita hakemuksesi heti tulemaan, sillä etenemme prosessissa jo hakuaikana ja paikka täytetään heti, kun löydämme etsimämme. Lisätietoja paikasta antaa rekrykumppanimme Eeva-Maija Hiekkataipale. (emppu@porkkanajakeppi.fi), puh 0400 710 141.

Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Paikkaan valitulle henkilölle tehdään   turvallisuusselvitys.

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys