Kesäharjoittelija, suunnittelu / Aviation, Linnavuori

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.

Aviation-liiketoiminta tarjoaa lentokoneiden ja helikoptereiden elinkaaren tukipalveluita, kaasuturbiini- ja dieselmoottorihuoltoja sekä lentäjäkoulutusta. Tehtävämme on taata asiakkaillemme paras suorituskyky ja käytettävyys turvallisuuskriittisissä tehtävissä.


Haemme Nokian Linnavuoreen

KESÄHARJOITTELIJAA

Oletko opintojesi loppuvaiheessa ja suuntautumassa lentokonetekniikkaan tai suunnitteluinsinöörin tehtäviin? Oletko kiinnostunut suunnittelutyöstä ilmailuteollisuudessa? 

Haettavaan tehtävään kuuluu pääasiassa erikoistyövälineiden suunnittelua. Tehtävässä onnistumistasi tukevat soveltuvat tekniset opinnot, hyvä englannin kielen taito, tiimityötaidot ja aikaisempi kokemus mallinnuksesta (esim. CATIA).

Tehtävä on määräaikainen kesäharjoittelijan tehtävä ajalle 17.5.-31.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä, käytännönläheistä kokemusta lentokonealasta sekä tuotekehitysprojekteista.

Jätä hakemuksesi 28.2.2021 mennessä. Pyrimme vahvistamaan valinnat maaliskuun aikana.


Miksi Patria?

  1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa. 
  2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla. 
  3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää. 
  4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.
Hakuaika alkaa: 03.02.2021 08:00Hakuaika päättyy: 28.02.2021 23:00

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Nokian Linnavuori