Kesäharjoittelija, suunnittelu / Aviation, Halli

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.
Aviation-liiketoiminta tarjoaa lentokoneiden ja helikoptereiden elinkaaren tukipalveluita, kaasuturbiini- ja dieselmoottorihuoltoja sekä lentäjäkoulutusta. Tehtävämme on taata asiakkaillemme paras suorituskyky ja käytettävyys turvallisuuskriittisissä tehtävissä.


Haemme Jämsän Halliin

KESÄHARJOITTELIJOITA

Oletko opintojesi loppuvaiheessa ja suuntautumassa suunnitteluinsinöörin tehtäviin? Oletko kiinnostunut solid- tai pintamallinnuksesta, 3D-skannauksesta tai modifikaatiosuunnittelusta? Tehtävässä onnistumistasi tukevat soveltuvat tekniset opinnot, hyvä englannin kielen taito, tiimityötaidot ja aikaisempi kokemus mallinnuksesta (esim. CATIA).

TAI

Oletko opintojesi loppuvaiheessa ja suuntautumassa lentokonetekniikkaan? Oletko kiinnostunut ongelmanratkaisusta, järjestelmätestauksesta tai vaativista modifikaatioprojekteista? Tässä tehtävässä onnistumistasi tukevat soveltuvat tekniset opinnot, hyvä englannin kielen taito, tiimityötaidot ja aikaisempi kokemus ilmailusta sekä ilma-alusten järjestelmistä.

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja voivat ajoittua välille 1.5.-1.10.2021.

Tehtäviin valituista henkilöistä tehdään henkilöturvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle tuntemusta ja kokemusta lentokonealasta sekä tuotekehitysprojekteista.

Lisätietoja tehtävistä antaa suunnittelun esimies Sami Heletoja, 040 869 3320 ja järjestelmäsuunnittelun esimies Jouni Pellonperä, 040 869 3187 (sähköpostitse etunimi.sukunimi@patriagroup.com).


Miksi Patria?
1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Hakuaika alkaa: 29.01.2021 10:00Hakuaika päättyy: 28.02.2021 23:00

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Jämsän Halli