Kesäharjoittelija, materiaalisuunnittelu ja osto / Aviation, Halli

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.
Aviation-liiketoiminta tarjoaa lentokoneiden ja helikoptereiden elinkaaren tukipalveluita, kaasuturbiini- ja dieselmoottorihuoltoja sekä lentäjäkoulutusta. Tehtävämme on taata asiakkaillemme paras suorituskyky ja käytettävyys turvallisuuskriittisissä tehtävissä.

Nyt haemme Jämsän Halliin

KESÄHARJOITTELIJAA

materiaalisuunnittelun ja operatiivisen oston tehtäviin.

Tehtäviisi kuuluu
-    Tietojen koostamista ja päivitystä käytössä olevissa sovelluksissa ja toiminnanohjausjärjestelmässä
-    Käyttöarkiston viemistä sähköiseksi sekä muut alueen hallinnolliset tehtävät
-    Kemikaalien käyttöturvallisuustiedotteiden ja varoitusetikettien päivitys
-    Kotimaan ostot
-    Logistiikan muut tehtävät

Tehtävissä onnistumistasi edesauttavat liiketalouden tai tekniset AMK-opinnot. Sujuuko sinulta tietojärjestelmien käyttö? Oletko työotteeltasi huolellinen ja tarkka? Entä oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja asiakaspalveluhenkinen? Tahdotko tulla meille kesäksi harjoittelemaan, oppimaan ja vauhdittamaan opintojasi?

Tehtävä on määräaikainen kesäharjoittelijan tehtävä ajalle 3.5.-31.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään valitusta henkilöstä tehdään henkilöturvallisuusselvitys.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä, käytännönläheistä kokemusta työelämästä sekä mahdollisuuden oppia logistiikkaorganisaation toiminnasta ilmailuteollisuuden parissa.

Miksi Patria?
1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Hakuaika alkaa: 21.01.2021 12:00Hakuaika päättyy: 28.02.2021 23:00

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Jämsän Halli