Kesäharjoittelija, logistiikka / Aviation, Halli

Patria on työpaikka, jossa rakennat yhteistä turvallisuutta. Meillä tavalliset ihmiset ratkaisevat epätavallisia haasteita. Kun on kyse kriittisistä operaatioista maalla, merellä, ilmassa ja verkossa, osaamisella on merkitystä. Laatu syntyy ihmisistä – jokaisesta meistä. Patriassa sinä ratkaiset. Lisätietoja löydät osoitteesta www.patriagroup.com.
Aviation-liiketoiminta tarjoaa lentokoneiden ja helikoptereiden elinkaaren tukipalveluita, kaasuturbiini- ja dieselmoottorihuoltoja sekä lentäjäkoulutusta. Tehtävämme on taata asiakkaillemme paras suorituskyky ja käytettävyys turvallisuuskriittisissä tehtävissä.

Nyt haemme Jämsän Halliin

KESÄHARJOITTELIJOITA

erilaisiin logistiikka- ja varastotehtäviin.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa
•    laitteiden ja materiaalien tilaus-, vastaanotto-, keräys- ja lähetystoimintoja
•    laitteiden ja materiaalien toimittamista perille työkohteille
•    varastosaldojen seurantaa ja raportoinnin ylläpitoa
•    varaston yleisestä siisteydestä ja toiminnoista huolehtimista.

Tehtävissä onnistumistasi edesauttavat logistiikka-alan opinnot tai kokemus alalta. Sujuuko sinulta tietojärjestelmien käyttö? Oletko työotteeltasi huolellinen ja tarkka? Entä oma-aloitteinen, pitkäjänteinen ja asiakaspalveluhenkinen? Tahdotko tulla meille kesäksi harjoittelemaan, oppimaan ja vauhdittamaan opintojasi?

Tehtävä on määräaikainen kesäharjoittelijan tehtävä ajalle 3.5.-31.8.2021 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävään valituista henkilöistä tehdään henkilöturvallisuusselvitys.

Tarjoamme monipuolisia tehtäviä, käytännönläheistä kokemusta työelämästä sekä mahdollisuuden oppia logistiikkaorganisaation toiminnasta ilmailuteollisuuden parissa.

Pyrimme vahvistamaan valinnat maaliskuun aikana.


Miksi Patria?
1. Turvaa yhteiskunnalle: edistämme ylpeydellä kansallista ja kansainvälistä turvallisuutta. Siihen tarvitaan vastuullista asennetta ja huippuosaamista, joka takaa toimintavarmuuden kaikissa olosuhteissa.
2. Sinä vaikutat: Patriassa sinä vaikutat työsi sisältöön, urasi kehittymiseen, asiakkaidesi ja koko yrityksen menestykseen. Meillä voit olla juuri niin hyvä kuin ikinä voit olla.
3. Keskity tärkeimpään: tee sitä, mitä rakastat ja näe kättesi jäljet. Olet meille ratkaisevan tärkeä. Haluamme että voit hyvin ja elät töiden ohella täyttä elämää.
4. Mahtava porukka: meillä teet työtä uudistuvassa ja energisessä työyhteisössä, jossa on hymy herkässä. Uskomme, että parhaat tulokset syntyvät hyvässä ilmapiirissä.

Hakuaika alkaa: 21.01.2021 11:00Hakuaika päättyy: 28.02.2021 23:00

Jaa ilmoitus

Luokittelut
Yritys
Paikkakunta
Jämsän Halli